Libnet.ro
UNICEF

01:06

Manipulare marca Olivia Steer. Ce a stabilit justitia germana despre rujeola si cum a interpretat vedeta lupta antivaccin

Adevărul Adevărul,
Manipulare marca Olivia Steer. Ce a stabilit justitia germana despre rujeola si cum a interpretat vedeta lupta antivaccin

Olivia Steer starneste din nou controverse afirmand ca rujeola nu exista. Antivaccinista pretinde ca asa a decis Curtea Suprema din Germania. Revoltat, Raed Arafat reactioneaza si spune ca afirmatiile sunt iresponsabile iar Curtea Suprema din Germania nu a zis niciodata ca virusul nu exista. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, dupa ce Olivia Steer a spus ca rujeola nu exista: Astfel de manipulare si dezinformare poate costa vieti inocente

Raed Arafat reactioneaza vehement dupa ce Olivia Steer a sustinut ca rujeola nu exista. intr-un mesaj amplu publicat pe Facebook, secretarul de stat din Ministerul de Interne a catalogat afirmatia.

Olivia Steer, noi idei anti-vaccin: rujeola nu exista. Reactia lui Raed Arafat

Olivia Steer e deja binecunoscuta pentru opiniile pe care reuseste sa le insufle si altora despre vaccinuri, iar acum ridica stacheta. Romania are de-a face cu o multime de cazuri de rujeola adunate de-a lungul ultimelor luni, insa asta nu-i convinge pe unii parinti ca trebuie sa-si vaccineze copiii. Fireste, e greu sa mai faci [].

Cum a ajuns pseudostiinta sa lupte cu vaccinul, de la Olivia Steer la trendul global

Intreaga presa de pe la noi este iar atenta la tot felul de discutii iscate in jurul vaccinarii. Cunoscuta pentru lupta impotriva vaccinarii, Olivia Steer a publicat un nou mesaj care starneste controverse. Vedeta de televiziune a afirmat ca Rujeola nu exista, facand referire la o decizie a Curtii Supreme din Germania, din 2017. Este [].

Olivia Steer: Rujeola nu exista. Reactia lui Raed Arafat

Cunoscuta pentru lupta impotriva vaccinarii, Olivia Steer a publicat un nou mesaj care starneste controverse. Vedeta de televiziune a afirmat ca Rujeola nu exista, facand referire la o decizie a Curtii Supreme din Germania, din 2017.

Olivia Steer, un nou mesaj controversat: Rujeola nu exista

Olivia Steer a publicat un nou mesaj controversat pe Facebook. Dupa aproape cinci ani de lupta grea provaccinista,) rata vaccinarii impotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de tara! E vorba de acea.

Olivia Steer: Rujeola nu exista. Curtea Suprema din Germania a decis ca...

Olivia Steer a sustinut ca existenta rujeolei nu a fost pana acum dovedita de niciun specialist, motiv pentru care Curtea Suprema din Germania a decretat ca rujeola nu exista. Acesta a mai scris ca,.

Raed Arafat, replica ferma pentru Olivia Steer: Manipulari de acest gen costa vieti

Raed Arafat reactioneaza la noile postari ale Oliviei Steer prin care aceasta sugereaza ca rujeola nu exista. Revenim la afirmatiile iresponsabile impotriva vaccinarii copiilor impotriva rujeolei. Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )