Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mansarda de pe bloc, o afacere de peste 30 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Mansarda de pe bloc, o afacere de peste 30 de milioane de euro

Una din cele mai tari afaceri ale ultimilor ani in Timisoara este mansardarea blocurilor de patru etaje. Acolo unde nu au fost incidente, afacerea a fost avantajoasa pentru toti cei implicati: dezvoltatorul imobiliar, locatarii blocului si cei care au cumparat apartamente la mansarda. continuă pe Adevărul

Mansarda de pe bloc, o afacere de peste 30 de milioane de euro. Un Carpaci, printre cei mai mari dezvoltatori din domeniu

Una din cele mai tari afaceri ale ultimilor ani in Timisoara este mansardarea blocurilor de patru etaje. Acolo unde nu au fost incidente, afacerea a fost avantajoasa pentru toti cei implicati: dezvoltatorul imobiliar, locatarii blocului si cei care au cumparat apartamente la mansarda.

Infineon, Philips, Samsung si Renesas, amendate cu peste 138 milioane euro de Comisia Europeana pentru ca au format un cartel pe piata cipurilor

Comisia Europeana a impus o amenda de 138,04 milioane de euro pentru Infineon, Philips, Samsung si Renesas pentru ca au facut o intelegere de tip cartel in perioada septembrie 2003-septembrie 2005 pe piata cipurilor pentru smartcarduri, cipuri folosite in SIM-urile din telefonia mobila, in cardurile bancare sau in cartile de identitate. Din cele patru companii, Renesas a fost iertata de la plata amenzii care i s-ar fi cuvenit pentru ca a dezvaluit Comisiei Europene existenta acestui cartel si Samsung a primit o reducere cu 30% a amenzii pentru ca a cooperat in cadrul investigatiei.

Brasov: Gradina Zoologica se redeschide in septembrie, dupa patru ani de lucrari si investitii de peste 30 milioane lei

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a spus ca lucrarile de la Parcul Zoologic din cartierul Noua sunt pe ultima suta de metri, iar obiectivul va fi redeschis, cel mai probabil, in luna septembrie, relateaza publicatia Transilvania Express.

Business B1 la zi: Hirschmann Romania, investitii de 8 milioane euro pentru triplarea capacitatii de productie (VIDEO)

Producatorul de cablaje si aplicatii auto Hirschmann Romania, subsidiara locala a grupului austriac Hirschmann Automotive, cu vanzari globale de peste 200 mil. euro si 3. 500 de angajati, deruleaza un.

VIDEO Instanta Suprema a dispus arestarea preventiva a Angelei Nicolae, fost procuror in cadrul PICCJ, trimisa in judecata intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 50 de milioane euro

Procurorii anticoruptie au propus inlocuirea masurii controlului judiciar cu arestul preventiv pentru fostului procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie Angela Nicolae, trimisa in judecata intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 50 de milioane euro. Instanta Suprema a admis joi propunerea. Stirea se actualizeaza.

Raiffeisen Leasing, finantari noi de 48 milioane euro in primul semestru

Raiffeisen Leasing a incheiat primul semestru cu finantari noi in valoare de 48 milioane euro, in crestere cu 36% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Peste 30 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia sunt implicati in dosarul Sova

Laurentiu Ciurel, managerul Complexului Energetic Oltenia, a declarat, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca peste 30 de angajati din cadrul unitatii sunt implicati in dosarul Sova, aflat la DNA.

Peste 100 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si 11 judete, la persoane suspectate de evaziune: Prejudiciul este de 10 milioane euro

Peste 100 de perchezitii se desfasoara, joi dimineata, in Capitala si alte 11 judete, la persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala, relateazaB1 TV. Persoanele vizate incheiau.

Lichiditate de peste 3,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 447,99 lei 3. 935,50 euro).

Grecii de la Piraeus au facut un profit de 6,4 milioane de euro in primele 6 luni. Planurile lor vizeaza cresteri ale activitatii in Romania.

Profitul Piraeus Bank Romania a accelerat il trimestrul al doilea de la 4,6 milioane de euro, in primul trimestru din 2014, la peste 6,4 milioane euro in primul semestru al acestui an, au trasmis luni oficialii bancii. Tototdata acestia au mai subliniat ca aceasta triectorie este in linie cu strategia bancii mama, precum si cu planul de restructurare al Grupului Piraeus pana in 2018, aprobat de Comisia Europeana, plan care prevede cresteri ale activitatii Piraeus Bank in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )