Libnet.ro
UNICEF

12:00

Marasoiu: Peste 200 de hoteluri sunt de vanzare, dar nu le cumpara nimeni fiindca sunt ...

România Liberă România Liberă,
Marasoiu: Peste 200 de hoteluri sunt de vanzare, dar nu le cumpara nimeni fiindca sunt ...

Peste 200 de hoteluri din Romania sunt de vanzare, dar nu le cumpara nimeni pentru ca sunt stramb croite, a declarat marti, intr-o conferinta, consultantul hotelier Paul Marasoiu, scrie Mediafax. Potrivit acestuia, capacitatea de cazare din Romania, de la tabere de elevi la hoteluri de cinci stele, reprezinta sub 2% din populatia tarii. Din aceasta perspectiva, procentul este extrem de redus comparativ cu alte tari din zona. Concluzia este ca avem nevoie de o investitie majora, a spus . continuă pe România Liberă

GREVA LA CLUJ: Peste 200 de angajati ai societatii Remarul 16 Februarie ...

Peste 200 de angajati ai societatii Remarul 16 Februarie din Cluj Napoca protesteaza, luni dimineata, in curtea fabricii, reclamand o intarziere de o luna la plata salariilor si restante la prima de vacanta de anul trecut si primele de Craciun si de Paste, potrivit Mediafax. Protestatarii s-au adunat, luni dimineata, in curtea societatii si au inceput sa huiduie si sa strige Vrem banii de salarii, iar unul dintre ei a agatat de gardul societatii un tablou cu greva ceferistilor de la .

Peste 200 de infractiuni depistate in ultima saptamana de politistii de investigare a fraudelor

Peste 200 de infractiuni au fost depistate, in ultima saptamana, de politistii din structurile de investigare a fraudelor, 13 persoane fiind in stare de retinere sau arest preventiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )