Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela, despre declaratia sa care a starnit controverse: Se opteaza pentru senzational Am avut in vedere un cetatean infectat

Hotnews Hotnews,
 Marcel Vela, despre declaratia sa care a starnit controverse: Se opteaza pentru senzational Am avut in vedere un cetatean infectat

Ministrul de Interne Marcel Vela explica pe pagina sa de Facebook ca nu va fi luat nimeni cu izoleta de la gura metroului atunci cand stranuta, iar raspunsul lui dat in emisiunea lui George Buhnici a avut in vedere o persoana infectata cu Covid-19 si care ar incerca sa imbolnaveasca in mod intentionat alte persoane. Vela considera ca nu a gresit si ca o parte a presei prefera senzationalul. Opinie: Despre responsabilitatea cetatenilor, dar si a autoritatilor, dupa 15 mai. O declaratie ciudata a ministrului Vela . continuă pe Hotnews

Marcel Vela, despre parasirea localitatii dupa 15 mai: Nu am niciun motiv sa ma indoiesc de ce spun romanii

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat la Antena 3 ca, incepand cu data de 15 mai, romanii vor putea parasi localitatea de domiciliu doar cu declaratie pe proprie raspundere.

Marcel Vela explica declaratia daca nu are masca si stranuta, poate avea dosar: Era discutia despre un infectat

Cum isi explica Marcel Vela declaratia daca nu are masca si stranuta, poate avea dosar.

Marcel Vela: Nu o sa existe izolete care sa-i astepte la iesirile din metrou pe cetatenii care au stranutat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut cateva precizari, in urma unui interviu despre care spune ca a fost interpretat gresit de catre mass-media. Este suficient ca un site de stiri sa preia cuvinte scoase din context, ca mai apoi stirea sa circule si sa se rostogoleasca. Da, recunosc ca acum ma afecteaza direct si personal, insa, de fapt, cei mai afectati sunt cetatenii. , sustine Vela.

Marcel Vela: Sunati la 112 daca cineva nu are masca si stranuta

Marcel Vela a discutat luni seara pe canalul de Youtube al lui George Buhnici despre noile masuri care se vor lua dupa marea relaxare, in Romania. Ministrul de Interne a venit cu o declaratia destul de controversata in ceea ce priveste oamenii depistati fara masca de protectie.

Ministrul de Interne nu exclude ca declaratia pe proprie raspundere sa fie mentinuta si dupa 15 mai. Ce spune Vela despre amenzi

Noile reguli care trebuie respectate dupa 15 mai cand inceteaza starea de urgenta vor fi facute publice in aceste zile, nefiind exclus ca si dupa aceasta data sa fie nevoie de declaratia pe proprie raspundere. Marcel Vela: in aceasta seara sau maine vor fi publicate masurile ce vor fi aplicate dupa 15 mai.

Marcel Vela: Declaratia pe proprie raspundere ar putea ramane si dupa 15 mai. Cand aflam in ce conditii vom putea putea parasi localitatea de domiciliu

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat vineri seara ca planul de masuri propus pentru perioada de dupa 15 mai va fi adus la cunostinta publicului, care poate veni si cu eventuale propuneri de imbunatatire. Ministrul a facut referire la posibilitatea mentinerii declaratiei pe proprie raspundere, la amenzile de dupa 15 mai.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, noi precizari despre masurile de relaxare aplicate dupa 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat printr-un mesaj pe Facebook ca lista cu masurile de relaxare propuse pentru data de 15 mai intra in dezbatere publica si i-a indemnat pe romani sa trimita.

Marcel Vela vorbeste despre ce se va intampla cu declaratiile pe propria raspundere dupa 15 mai

Desi mai sunt doar 5 zile pana la momentul iesirii din starea de urgenta, masurile de restrictie care se vor mentine in continuare sunt inca o dilema, inclusiv pentru ministrul Marcel Vela.

MARCEL VELA: Masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate vineri seara sau sambata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

Marcel Vela revine cu explicatii: cine se va alege cu dosar penal daca nu poarta masca dupa 15 mai

Nu toti bucurestenii care calatoresc cu metroul fara a purta masca de protectie se vor alege cu dosare penale, ci doar aceia care in mod intentionat fac gesturi de natura a zadarnici combaterea bolilor, precizeaza ministrul de Interne. Marcel Vela a adus aceste precizari dupa ce indemnase oamenii sa sune la 112 daca vad pe cineva stranutand, fara sa poarte masca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2427 seconds )