Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mare Britanie: fata nevazuta a exploatarii sexuale a minorilor

Adevărul Adevărul,
Mare Britanie: fata nevazuta a exploatarii sexuale a minorilor

Abuzurile minorilor din Marea Britanie au devenit o problema tot mai presanta in ultimii ani, potrivit unui studiu despre exploatarea sexuala a copiilor, publicat recent, care se bazeaza pe informatii stranse de-a lungul a doi ani. Studiul infirma stereotipurile potrivit carora cei mai multi pedofili sunt straini care abuza fetele albe, ci mai degraba fetele asiatice sunt deosebit de vulnerabile in fata atacatorilor. continuă pe Adevărul

Mare Britanie: fata nevazuta a fenomenului exploatarii sexuale a minorilor

Abuzurile minorilor din Marea Britanie au devenit o problema tot mai presanta in ultimii ani, potrivit unui studiu despre exploatarea sexuala a copiilor, publicat recent, care se bazeaza pe informatii stranse de-a lungul a doi ani. Studiul infirma stereotipurile potrivit carora cei mai multi pedofili sunt straini care abuza fetele albe, ci mai degraba fetele asiatice sunt deosebit de vulnerabile in fata atacatorilor.

VIDEO DOCUMENTAR INEDIT: George Enescu, fata nevazuta a unui geniu

Cum arata un geniu? Probabil definitia pe care ne-o imaginam intruchipeaza un colos, un om puternic, extrem de rece si detasat fata de semeni, care se concentreaza cu frenezie, cu nebunie asupra unui singur tel opera sa. Usor egoist si arogant din plin, geniul, definit de clisee si sintagme, pare un analist al umanitatii si un personaj care nu poate gresi. Aflat deasupra tuturor, el se asaza singur pe un piedestal inca inainte de a muri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )