Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO DOCUMENTAR INEDIT: George Enescu, fata nevazuta a unui geniu

Adevărul Adevărul,
VIDEO DOCUMENTAR INEDIT: George Enescu, fata nevazuta a unui geniu

Cum arata un geniu? Probabil definitia pe care ne-o imaginam intruchipeaza un colos, un om puternic, extrem de rece si detasat fata de semeni, care se concentreaza cu frenezie, cu nebunie asupra unui singur tel opera sa. Usor egoist si arogant din plin, geniul, definit de clisee si sintagme, pare un analist al umanitatii si un personaj care nu poate gresi. Aflat deasupra tuturor, el se asaza singur pe un piedestal inca inainte de a muri. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Orchestra Nationala Rusa concerteaza sub bagheta magicului Horia Andreescu, in direct pe adevarul.ro

In ultima saptamana a Festivalului George Enescu, melomanii au ocazia sa asculte Orchestra Nationala Rusa si Corul George Enescu, sub bagheta unuia dintre cei mai mari dirjiori romani contemporani, Horia Andreescu. Puteti urmari intregul concert live pe adevarul. ro.

VIDEO Violonistul Alexandru Tomescu sustine Bursa Binelui, printr-un recital in Piata Festivalului

Violonistul Alexandru Tomescu si-a pus arta si talentul in slujba binelui si a sustinut un recital in Piata Festivalului George Enescu pentru a salva Biserica de lemn din Ursi, judetul Arges.

VIDEO Cortul Adevarul: George Butunoiu, un afacerist meloman, despre muzica clasica

Jurnalistul Cezar Paul-Badescu l-a avut ca invitat in cortul Adevarul din Piata Festivalului pe omul de afaceri George Butunoiu, care este si un mare iubitor de muzica clasica.

VIDEO Actorul morenar, George Mihaita, a implinit 65 de ani

Cunoscutul actor roman George Mihaita implineste astazi 65 de ani. Numeroasele roluri pe care le-a interpretat atat pe scenele teatrelor, cat si in diverse productii cinematografice i-au construit o frumoasa cariera artistica si l-au ajutat sa cucereasca inimile unui publicului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )