Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Cortul Adevarul: George Butunoiu, un afacerist meloman, despre muzica clasica

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cortul Adevarul: George Butunoiu, un afacerist meloman, despre muzica clasica

Jurnalistul Cezar Paul-Badescu l-a avut ca invitat in cortul Adevarul din Piata Festivalului pe omul de afaceri George Butunoiu, care este si un mare iubitor de muzica clasica. continuă pe Adevărul

De la 18.30, in cortul Adevarul va fi prezent George Butunoiu, un afacerist meloman

Jurnalistul Cezar Paul-Badescu il are ca invitat in cortul Adevarul din Piata Festivalului pe omul de afaceri George Butunoiu, care este si un mare iubitor de muzica clasica.

VIDEO Live din Piata Festivalului, George Butunoiu: Nimic din ce am ascultat de Enescu nu mi-a placut

Jurnalistul Cezar Paul-Badescu l-a avut ca invitat in cortul Adevarul din Piata Festivalului pe omul de afaceri George Butunoiu, care este si un mare iubitor de muzica clasica.

VIDEO Actorul morenar, George Mihaita, a implinit 65 de ani

Cunoscutul actor roman George Mihaita implineste astazi 65 de ani. Numeroasele roluri pe care le-a interpretat atat pe scenele teatrelor, cat si in diverse productii cinematografice i-au construit o frumoasa cariera artistica si l-au ajutat sa cucereasca inimile unui publicului.

VIDEO Maestrul Christian Badea, dirijorul principal al Filarmonicii George Enescu: Sistemul din Romania nu e gripat, e blocat

In prima zi de weekend, dirijorul Christian Badea, s-a aflat in cortul Adevarul din Piata Festivalului, unde a vorbit despre cariera si proiectele sale. Christian Badea a primit, in anul 1985, Premiul Grammy pentru inregistrarea operei lui Samuel Barber, Antoniu si Cleopatra.

De la 18:30, violoncelistul Razvan Suma vine in cortul Adevarul din Piata Festivalului

Astazi, alaturi de jurnalistul Cezar Paul-Badescu, se va afla violoncelistul Razvan Suma, cel care revine pe scenele din 12 orase din Romania, intr-un turneu extraordinar alaturi de pianistul spaniol Josu Okinena.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2521 seconds )