Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Live din Piata Festivalului, George Butunoiu: Nimic din ce am ascultat de Enescu nu mi-a placut

Adevărul Adevărul,
VIDEO Live din Piata Festivalului, George Butunoiu: Nimic din ce am ascultat de Enescu nu mi-a placut

Jurnalistul Cezar Paul-Badescu l-a avut ca invitat in cortul Adevarul din Piata Festivalului pe omul de afaceri George Butunoiu, care este si un mare iubitor de muzica clasica. continuă pe Adevărul

VIDEO Adevarul Live, din Piata Festivalului, violonistul Mircea Dumitrescu: Ceaikovski este compozitorul meu preferat

Inceputul de saptamana aduce, in cortul Adevarul, o parte din tinerii talentati care au incantat publicul prin concertele sustinute pe scena din Piata Festivalului.

Ora 18.30. in studioul Adevarul Live, din Piata Festivalului, vine violonistul Mircea Dumitrescu, un tanar cu o poveste emotionanta

Inceputul de saptamana aduce, in cortul Adevarul, o parte din tineri talentati care au incantat publicul prin concertele sustinute pe scena din Piata Festivalului.

VIDEO Cortul Adevarul: George Butunoiu, un afacerist meloman, despre muzica clasica

Jurnalistul Cezar Paul-Badescu l-a avut ca invitat in cortul Adevarul din Piata Festivalului pe omul de afaceri George Butunoiu, care este si un mare iubitor de muzica clasica.

De la 18.30, in cortul Adevarul va fi prezent George Butunoiu, un afacerist meloman

Jurnalistul Cezar Paul-Badescu il are ca invitat in cortul Adevarul din Piata Festivalului pe omul de afaceri George Butunoiu, care este si un mare iubitor de muzica clasica.

Alexandru Tomescu a cantat trecatorilor din Piata Festivalului pentru a sustine o cauza sociala

Intai se aude sunetul unei viori. Spectatorii si trecatorii aflati in Piata Festivalului Enescu cauta cu privirea si descopera un violonist care isi incepe recitalul in mijlocul oamenilor, fara sa fie anuntat. Pret de cateva minute, Alexandru Tomescu isi incanta auditoriul surprins cu Preludiul in mi major de Bach.

VIDEO Violonistul Alexandru Tomescu sustine Bursa Binelui, printr-un recital in Piata Festivalului

Violonistul Alexandru Tomescu si-a pus arta si talentul in slujba binelui si a sustinut un recital in Piata Festivalului George Enescu pentru a salva Biserica de lemn din Ursi, judetul Arges.

De la 18:30, violoncelistul Razvan Suma vine in cortul Adevarul din Piata Festivalului

Astazi, alaturi de jurnalistul Cezar Paul-Badescu, se va afla violoncelistul Razvan Suma, cel care revine pe scenele din 12 orase din Romania, intr-un turneu extraordinar alaturi de pianistul spaniol Josu Okinena.

VIDEO Maestrul Christian Badea: Ne mandrim si ne falim timp de o luna cu o manifestatie de prestigiu, dar dupa aceea este foamete

In prima zi de weekend, dirijorul Christian Badea s-a aflat in cortul Adevarul din Piata Festivalului, unde a vorbit despre cariera si proiectele sale.

Seful Comisiei SIE din Parlament: ONG-urile lui Soros sunt catalizatorul din Piata Universitatii. Finantarile, un pericol pentru siguranta nationala

ONG-urile din Romania finantate de omul de afaceri George Soros sunt catalizatorul protestelor din Piata Universitatii fata de proiectul Rosia Montana. Declaratia a a fost facut de Mihaita Calimente, seful.

Vreau sa le cer celor din Piata Universitatii sa nu ne condamne la moarte prin imprumutare. Mesajul protestatarilor de la Rosia Montanta

Si la Rosia Montana, mii de oameni au reluat protestele, atat la suprafata, cat si in mina. Zeci de mineri s-au blocat din nou in subteran pentru cateva ore. in tot acest timp, peste doua mii de oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )