Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mare furnizor de alcool pentru cluburi, banuit de prejudiciu de 1 milion euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mare furnizor de alcool pentru cluburi, banuit de prejudiciu de 1 milion euro

Politia Capitalei a pus in aplicare doua mandate de aducere si a facut doua perchezitii in aceasta dimineata la o firma detinuta de doua persoane, sot si sotie, acuzati de evaziune fiscala, a declarat pentru ziarul BURSA Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant al Politiei Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii la unul dintre marii furnizori de alcool pentru cluburi

Politia Capitalei a pus in aplicare doua mandate de aducere si a facut doua perchezitii in aceasta dimineata la o firma detinuta de doua persoane, sot si sotie, acuzati de evaziune fiscala, a declarat pentru ziarul BURSA Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant al Politiei Bucuresti.

ATT va prelua DirecTV, cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, tranzactie in valoare de 67,1 miliarde de dolari

ATT, al doilea mare operator de telefonie mobila din SUA, va cumpara cu 48,5 miliarde de dolari - in cash si actiuni - cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, DirecTV, au anuntat duminica cele doua companii. Incluzand si datoriile nete ale DirecTV, valoarea toatala a tranzactiei se ridica la 67,1 miliarde de dolari. DirecTV este al doilea mare proprietar de spatii media din lume dupa Google, potrivit unui clasament recent realizat de reteaua ZenithOptimedia. Fuziunea cu DirecTV, liderul pietei americane de servicii TV prin satelit, cu 20 de milioane de abonati, ii va permite ATT sa ofere pachete de servicii cu telefonie mobila si fixa, internet broadband si televiziune.

STUDIU Romania este cel mai mare furnizor de asistente medicale pe piata muncii din Uniunea Europeana

Federatia Solidaritatea Sanitara sustine ca este necesara o noua lege a salarizarii care sa includa si asistentele medicale, nu doar medicii, pentru a stopa migratia angajatelor cu experienta din sectorul sanitar public.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )