Libnet.ro
UNICEF

12:00

Perchezitii la unul dintre marii furnizori de alcool pentru cluburi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii la unul dintre marii furnizori de alcool pentru cluburi

Politia Capitalei a pus in aplicare doua mandate de aducere si a facut doua perchezitii in aceasta dimineata la o firma detinuta de doua persoane, sot si sotie, acuzati de evaziune fiscala, a declarat pentru ziarul BURSA Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant al Politiei Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Mare furnizor de alcool pentru cluburi, banuit de prejudiciu de 1 milion euro

Politia Capitalei a pus in aplicare doua mandate de aducere si a facut doua perchezitii in aceasta dimineata la o firma detinuta de doua persoane, sot si sotie, acuzati de evaziune fiscala, a declarat pentru ziarul BURSA Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant al Politiei Bucuresti.

Unul dintre cei patru judecatori anchetati de DNA refuza sa iasa din casa, pentru a merge la audieri

Unul dintre cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti anchetati de procurorii DNApentru coruptie refuza sa se predea autoritatilor. Judecatorul Mircea Moldovan refuza sa iasa din casa,.

Gary Kildall, unul dintre eroii necunoscuti din istoria calculatoarelor personale

72 de ani ar fi implinit astazi Gary Kildall, unul dintre cei mai importanti oameni din istoria calculatorului personal. El a creat sistemul de operare CP/M, unul dintre primele care au inzestrat calculatoarele personale.

Unul dintre liderii organizatiei Camorra a fost prins in Romania

Un italian de 65 de ani, considerat unul dintre liderii organizatiei Camorra, a fost prins de politistii romani in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. Barbatul se afla lista celor mai periculosi.

Unul dintre liderii gruparii Camorra, prins in judetul Calarasi

Unul dintre liderii celei mai temute organizatii infractionale din Italia a fost prins, vineri, de politisti in localitatea Frumusani din judetul Calarasi. Barbatul, care face parte din gruparea Camorra era.

Unul dintre cei patru judecatori anchetati de DNA a fugit de procurori: Acesta a refuzat sa iasa din casa, apoi a sarit gardul

UPDATE:Judecatorul care s-a baricadat in casa si a refuzat sa iasa pentru a da declaratii procurorilor a sarit gardul din spatele casei si a fugit, potrivit unor surse apropiate anchetei. Politia a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )