Libnet.ro
UNICEF

06:16

Marea Britanie ia in calcul o noua carantina nationala. Restrictiile ar putea fi relaxate de Craciun, daca situatia se imbunatateste

B1 B1,
Marea Britanie ia in calcul o noua carantina nationala. Restrictiile ar putea fi relaxate de Craciun, daca situatia se imbunatateste

Marea Britanie ar putea intra din nou in carantina nationala, pe o perioada de o luna, astfel incat numarul de infectari cu COVID-19 sa mai scada, iarmasurile sa se mai relaxeze inainte de. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Putin asigura ca nu va exista o noua carantina nationala si ca vaccinurile rusesti impotriva COVID-19 sunt eficiente

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a anuntat joi, ca o noua carantina nationala este exclusa si ca vaccinurile rusesti impotriva noului coronavirus sunt eficiente, potrivit Agerpres. Noi intelegem.

Marea Britanie intra in carantina! S-a depasit pragul de un milion de persoane contaminate cu virusul SARS CoV-2

Marea Britanie a depasit pragul de un milion de persoane contaminate cu virusul SARS CoV-2. Premierul Boris Johnson a anuntat ca Anglia va intra in carantina incepand de joi pana pe 2 decembrie.

Marea Britanie intra in carantina dupa ce a depasit pragul de 1 milion de contaminari cu SARS-CoV-2

Autoritatile au confirmat sambata ca Marea Britanie a depasit pragul de 1 milion de contaminari cu SARS-CoV-2. Prim-ministrul Boris Johnson a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca Anglia va intra in carantina din 5 noiembrie pana pe 2 decembrie si le-a cerut englezilor sa stea acasa pentru ca sistemul national de sanatate NHS) sa fie protejat.

Franta, in carantina nationala: ce ar putea invata Romania din masurile impuse de Macron

Situatia epidemiologica in Franta este una foarte grava, iar presedintele Emanuel Macron a decretat carantina nationala, pentru a doua oara in 2020. incepand de vineri si, cel mai.

Ce a patit un student roman in Marea Britanie. Ce simptome a avut, pas cu pas

Un student roman in Marea Britanie s-a infectat cu Sars-Cov-2. Care a fost parcursul sau de la infectare pana acum? Alex Trandafir a fost dovada ca virusul nu ocoleste pe nimeni si ca toti oamenii trebuie sa fie vigilenti. Un student roman in Marea Britanie descrie simptomele pe care le-a avut: Niste frisoane groaznice Virusul .

Studiu: Aproape 100.000 de persoane sunt infectate cu COVID-19 in fiecare zi in Marea Britanie

Aproape 100. 000 de persoane sunt infectate cu COVID-19 in fiecare zi in Marea Britanie, un numar mult mai mare decat arata statisticile oficiale,potrivit unui nou studiu, care avertizeaza ca ceva trebuie sa se.

Marea Britanie ia in calcul carantina zonala

Ministrul de externe britanic sustine ca poate fi evitat un lockdown in intreaga Anglie si ca o abordare zonala a masurilor de limitare a pandemiei de Covid-19 ar fi mai eficienta. Dominic Raab a declarat ca e necesar ca toata lumea sa respecte regulile impuse, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )