Libnet.ro
UNICEF

15:00

Marea Britanie: Cercetatorii testeaza o analiza de sange care ar putea detecta sindromul Down in timpul sarcinii

B1 B1,
Marea Britanie: Cercetatorii testeaza o analiza de sange care ar putea detecta sindromul Down in timpul sarcinii

Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie urmeaza sa testeze o analiza de sange simpla care poate detecta in timpul sarcinii daca fatul dezvolta sau nu sindromul Down. Noul test de sange ar putea. continuă pe B1

Romania si Marea Britanie, destinatiile favorite ale italienilor care vor sa divorteze.

Romania si Marea Britanie au devenit destinatiile preferate ale cuplurilor de italieni care doresc sa divorteze, scrie publicatia britanica Daily Mail, citata de Mediafax. Un judecator britanic a primit, miercuri, solicitarea de a anula 180 de divorturi acordate unor cupluri de italieni, dupa ce s-a descoperit ca persoanele respective au asumat resedinte fictive in Marea Britanie doar pentru a putea divorta. Sir James Munby, presedintele Diviziei administrative britanice pentru familie, a .

Romania si Marea Britanie, destinatiile favorite ale italienilor care vor sa divorteze

Romania si Marea Britanie au devenit destinatiile preferate ale cuplurilor de italieni care doresc sa divorteze, scrie publicatia britanica Daily Mail,, citata de Mediafax. Un judecator.

Romania si Marea Britanie, principalele destinatii ale italienilor care vor sa divorteze

Romania si Marea Britanie au devenit destinatiile preferate ale cuplurilor de italieni care doresc sa divorteze, noteaza Daily Mail. Un judecator britanic a primit, miercuri, solicitarea de a anula 180 de.

Un roman misterios, erou pentru o femeie din Marea Britanie careia i-a salvat cainele

Stapana unui caine grav ranit care a fost dus la veterinar de un roman necunoscut vrea sa ii multumeasca acestuia, scrie Oxford Mail, care il cauta pe roman.

FOTO Politia din Marea Britanie cauta ucigasul unei tinere din judetul Buzau

Politia comitatului Essex, Marea Britanie, il cauta de trei zile pe criminalul unei buzoience de 24 de ani, care a fost injunghiata marti noapte, pe o strada din Illford. Mai multi martori sustin ca femeia a intrat intr-un fast-food plina de sange dupa care s-a prabusit. A murit cateva ore mai tarziu, la un spital din Londra. Avea o fetita de sapte ani si era insarcinata in trei luni.

Carnea de vita si cal din tara noastra, retrasa de pe piata din Marea Britanie

Tara noastra se afla, din nou, in centrul atentiei la nivel european, dupa ce Marea Britanie a retras de pe piata un lot de conserve de carne de vita feliata, provenind din Romania, in urma unor analize care au confirmat ca produsul ar fi continut ADN de cal, potrivit surselor din preia internationala.

Imigranta romanca, iNJUNGHIATA si UCISA in Marea Britanie.

O imigranta romanca a fost injunghiata pe o strada aglomerata din Ilford, Essex, in Marea Britanie, in noaptea de luni spre marti, si a murit, ulterior, la spital, transmite Mediafax. Un barbat in varsta de 48 de ani a fost arestat marti dupa-amiaza in legatura cu moartea imigrantei, iar acesta se afla in custodia politiei in East London. Tinerei i-a fost acordat primul ajutor de catre paramedici care au condus-o la spital, insa medicii nu au putut sa o salveze. Romanca, a carei identitate nu .

Marea Britanie, prima tara occidentala care va emite obligatiuni islamice

Marea Britanie intentioneaza sa devina prima tara occidentala care va vinde obligatiuni islamice sukuk), a anuntat ieri premierul David Cameron, la Forumul Economic Mondial Islamic ce se desfasoara la Londra, conform Bloomberg si Reuters, transmite Agerpres.

Scandia Sibiu: Produsele retrase din Marea Britanie nu contineau carne de cal

Conservele de carne de vita retrase de la vanzare in Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin, si nu carne de cal, produsele fiind in limitele de continut admise si conforme cu standardele europene in vigoare, potrivit analizelor, anunta firma.

Scandia Sibiu: Produsele retrase din Marea Britanie nu contineau carne de cal, ci urme de ADN cabalin

Conservele de carne de vita retrase de la vanzare in Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin, si nu carne de cal, produsele fiind in limitele de continut admise si conforme cu standardele europene in vigoare, potrivit analizelor, anunta firma producatoare, Scandia Sibiu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )