Libnet.ro
UNICEF

21:30

Marea Britanie: O comisie independenta a realizat un raport privind Legea Big Brother. Medicii, parlamentarii, jurnalistii si avocatii beneficiaza de protectie speciala

B1 B1,
Marea Britanie: O comisie independenta a realizat un raport privind Legea Big Brother. Medicii, parlamentarii, jurnalistii si avocatii beneficiaza de protectie speciala

O comisie independenta, condusa de magistratul regal David Anderson, a realizat, la cererea guvernului britanic, un raport in favoarea legislatiei care permite supravegherea si inregistrarea comunicatiilor,. continuă pe B1

Autocar romanesc cu 149 de kilograme de cocaina la bord, descoperit in Marea Britanie

Politistii din portul Dover, Marea Britanie, au descoperit intr-un atocar inmatriculat in Romania 149 de kilograme de cocaina. Drogurile in valoare de aproximativ 10 milioane de euro erau ascunse in caroseria.

Marea Britanie a primit mostre de antrax activ de la un laborator militar american

Marea Britanie a primit din greseala mostre de antrax activ de la un laborator din Utah al Departamentului Apararii, 19 state americane si patru tari fiind implicate in acest caz, relateaza The Telegraph.

Sesizarea privind Legea serviciilor comunitare, discutata azi de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare, care prevede, printre altele, ca primarii si presedintii consiliilor judetene pot fi reprezentanti in Adunarile Generale ale Actionarilor de la asociatiile de utilitati publice.

Marea Britanie: Conservatorii promoveaza in parlament legea privind referendumul despre apartenenta tarii la UE

Partidul conservator al Marii Britanii a promovat, marti, legea privind referendumul referitor la apartenenta tarii la UE, initiat de premierul David Cameron, pe fondul presiunilor din partea euroscepticilor din.

Ciurchea: Pregatim un amplu raport privind modul in care a functionat cardul de sanatate in mai

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) va prezenta un raport detaliat privind modul de functionare a cardului de sanatate in mai, prima luna de implementare a noului sistem de validare a serviciilor medicale si farmaceutice, a anuntat.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )