Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Conservatorii promoveaza in parlament legea privind referendumul despre apartenenta tarii la UE

B1 B1,
Marea Britanie: Conservatorii promoveaza in parlament legea privind referendumul despre apartenenta tarii la UE

Partidul conservator al Marii Britanii a promovat, marti, legea privind referendumul referitor la apartenenta tarii la UE, initiat de premierul David Cameron, pe fondul presiunilor din partea euroscepticilor din. continuă pe B1

Marea Britanie ia in calcul posibilitatea instalarii de rachete nucleare americane pe teritoriul sau

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, a anuntat ca Marea Britanie ia in calcul posibilitatea instalarii de rachete nucleare americane pe teritoriul sau, transmite Mediafax. Masura ar face parte din planul.

Marea Britanie ar putea instala RACHETE NUCLEARE. Care este motivul

Marea Britanie analizeaza posibilitatea instalarii de rachete nucleare americane pe teritoriul sau, in cadrul planului SUA de consolidare a capacitatilor atomice in Europa pe fondul intensificarii tensiunilor cu Rusia, a anuntat ministrul britanic de Externe, Philip Hammond.

Marea Britanie va examina posibilitatea gazduirii unor rachete de croaziera americane

In contextul tensiunilor cu Rusia, Marea Britanie ar putea accepta ca Statele Unite sa amplaseze pe teritoriul ei rachete de croaziera, a declarat duminica pentru postul BBC ministrul britanic de externe, Philip Hammond.

O scoala din Marea Britanie ia in calcul renuntarea la teme, intr-o incercare de a combate depresia

Temele ar putea fi interzise la una dintre cele mai prestigioase scoli din Marea Britanie, intr-o incercare de a combate depresia in randul tinerilor, informeaza The Guardian. in cadrul Colegiului de fete.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind arborarea si folosirea de catre unitatile administrativ-teritoriale a steagurilor proprii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, 4 legi. Printre acestea, legea privind arborarea si folosirea de catre unitatile administrativ-teritoriale a steagurilor proprii, anunta Administratia.

Iohannis a promulgat legea privind steagurile unitatilor administrativ-teritoriale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea care prevede ca unitatile administrativ-teritoriale vor putea arbora steaguri proprii, dar doua sau mai multe astfel de unitati nu pot avea steaguri identice.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )