Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marea Britanie il va convoca pe ambasadorul Chinei, pe tema crizei din Hong Kong

B1 B1,
Marea Britanie il va convoca pe ambasadorul Chinei, pe tema crizei din Hong Kong

Marea Britanie il va convoca pe ambasadorul Chinei pentru a-i transmite preocuparea in legatura cu atitudinea autoritatilor fata de protestele din fosta colonie britanica Hong Kong. il vom convoca pe. continuă pe B1

MAREA BRITANIE: Drogurile si prostitutia au adus 11 miliarde de euro la buget, in 2013

O purtatoare de cuvant a Biroului National de Statistica a declarat, pentru AFP, ca drogurile si prostitutia reprezinta aproximativ 0,5% din bogatia produsa global in Marea Britanie. Cu alte cuvinte, acestea au contribuit la PIB-ul britanic cu 10,9 miliarde de euro in 2013.

Sclavi romani in Marea Britanie. Trei fabrici inumane de bani: cersetoria, prostitutia, munca fortata

Ridicarea restrictiilor de munca si de calatorie a facilitat traficul de fiinte dinspre Romania spre Marea Britanie. De altfel, scrie presa din Regat, autoritatile se confrunta cu o intensificare a fenomenului sclaviei moderne, victimele fiind tratate ca vitele, vandute si tatuate, modalitati prin care gruparile isi marcheaza proprietatea. Victime colaterale sunt zeci de romani, inclusiv copii, traficati de grupari de crima organizata care au astfel o mai mare libertate de miscare.

Romani si polonezi, victime ale sclaviei moderne: Oamenii, tratati ca vitele, in Marea Britanie

Mai multe persoane, majoritatea din Romania si Polonia, sunt victime ale sclaviei moderne in Marea Britanie, unde sunt vandute si tatuate de membrii gruparilor care vor astfel sa-si marcheze proprietatea,.

Romani, victime ale sclaviei moderne din Marea Britanie

Marea Britanie se confrunta cu o intensificare a fenomenului sclaviei moderne, victimele, dintre care multe provin din Romania si Polonia, fiind tratate ca vitele, vandute si tatuate de membrii gruparilor care vor astfel sa-si marcheze proprietatea, relateaza Daily Mail in editia electronica.

Si-au dorit o viata mai buna, dar au ajuns robi. Victimele sclaviei moderne din Marea Britanie sunt tratate ca vitele

Marea Britanie se confrunta cu o intensificare a fenomenului sclaviei moderne, victimele, dintre care multe provin din Romania si Polonia, fiind tratate ca vitele, vandute si tatuate de membrii gruparilor care.

Sex, scandal si demisii: presa tabloida din Marea Britanie, din nou pe banca acuzatilor, dupa demisia lui Brooks Newmark

Demisia unui secretar de stat dupa publicarea de catre Sunday Mirror a unor fotografii cu caracter sexual, trimise unui ziarist care s-a dat drept o admiratoare a sa, a relansat luni in Marea Britanie dezbaterea legata de metodele presei tabloid, scrie AFP.

Efectele crizei din Marea Britanie ies la iveala. Ce se intampla in Londra

Preturile locuintelor din Londra au scazut in septembrie pentru prima oara in aproape doi ani, pe fondul unui declin al cererii pe piata imobiliara britanica, din cauza inaspririi conditiilor de creditare, .

David Cameron este categoric: UE schimba regulile sau Marea Britanie pleaca

Premierul britanic David Cameron a precizat ca nu va ezita sa le recomande britanicilor sa voteze in favoarea iesirii din UE, in cazul in care nu reuseste sa modifice termenii apartenentei Marii Britanii la UE, privind acordarea de ajutoare sociale,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )