Libnet.ro
UNICEF

15:00

Marea Britanie: Extradarea islamistului Abu Hamza in Statele Unite este iminenta

Hotnews Hotnews,
Marea Britanie: Extradarea islamistului Abu Hamza in Statele Unite este iminenta

Extradarea islamistului Abu Hamza in Statele Unite este iminenta, au anuntat autoritatile din Marea Britanie, dupa ce Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) a respins ultima cale de recurs a acestuia, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Marea Britanie, lovita de ploi torentiale: O femeie a murit si mai multe drumuri au fost inchise

Marea Britanie se confrunta in prezent cu o vreme vijelioasa, extrem de agresiva. in ultimele 24 de ore, mai multe locuinte din sud-vestul Angliei au fost inundate, strazile fiind rapid acoperite de ploaia care a.

Marea Britanie va acorda 1 miliard de lire sterline pentru infiintarea unei banci de stat care sa ajute IMM-urile

Marea Britanie a anuntat ca va aloca un miliard de lire sterline pentru a crea o noua banca de stat care va avea rolul de a ajuta interprinderile sa se finanteze, transmite AFP. Noua banca va ajuta astfel.

Marea Britanie si Canada vor avea misiuni diplomatice comune in strainatate.

Marea Britanie si Canada vor infiinta misiuni diplomatice comune in lume, va anunta in curand ministrul britanic de externe, William Hague, potrivit BBC, citat de Agerpres. Seful diplomatiei britanice va face publice detaliile acestei colaborari dupa intalnirea de luni, de la Ottawa, cu omologul sau canadian John Baird. Scopul este de a extinde prezenta diplomatica in locuri unde nici Londra si nici Ottawa nu au ambasade. Acestui aranjament privind misiunile diplomatice comune s-ar putea .

Sacrificii salariale, aprecierea yenului si costurile mari de transport: Trei factori care fac din nou Statele Unite interesante pentru producatori

Patru ani dupa varful crizei financiare, care s-a tradus printr-o reducere drastica a salariilor, Statele Unite revin in atentia industriasilor, care incep tot mai des sa vorbeasca de relocalizare atunci cand vine vorba de productia din Asia sau Canada, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )