Libnet.ro
UNICEF

3 Iul.

Marea Britanie a facut cea mai mare comanda de vehicule blindate din ultimele trei decenii

Antena3 Antena3,
Marea Britanie a facut cea mai mare comanda de vehicule blindate din ultimele trei decenii

Autoritatile britanice au semnat un contract in valoare de 3,5 miliarde de lire sterline 4,4 miliarde de euro) pentru vehicule blindate. Aceasta este cea mai mare comanda de vehicule blindate data de Marea. continuă pe Antena3

Moldovenii vor prepara cea mai mare mamaliga din lume, de 600 de kilograme

Dupa ce au preparat o invartita cu mere de 50 de metri lungime ce va fi propusa pentru Guiness Book, demnitarii moldoveni si-au pus un alt tel: sa pregateasca cea mai mare mamaliga din lume.

Cea mai mare banca din Rusia imprumuta clientilor o pisica pentru fiecare credit ipotecar

Cea mai mare banca din Rusia, Sberbank, ofera clientilor care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc, daca se plimba intr-o casa noua,.

O pisica pentru noroc, la fiecare credit ipotecar luat de la cea mai mare banca din Rusia

Clientii care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari de la cea mai mare banca din rusia, Sberbank, au posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc daca se plimba intr-o casa noua .

Veste buna pentru Romania venita din China. Autostrada Pitesti-Craiova, construita de cea mai mare companie din China

China Communications Construction Ltd. , una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, asteapta invitatia Guvernului Romaniei de a incepe procedura de dialog competitiv pentru constructia .

Rezultate bacalaureat de toamna 2014: 7,98 - cea mai mare medie din Salaj. Doar 25,98 la suta dintre candidati au promovat

Note foarte mici si procent de promovare pe masura la bacalaureatul de toamna din Salaj. Doar un sfert dintre candidati au fost declarati reusiti, majoritatea cu medii cuprinse intre 6 si 6,99.

Electrica este pe val. Actiunile la un nou maxim, lichiditatea la cel mai mare nivel al zilei

Bursa a inchis sedinta de miercuri cu o crestere medie de aproximativ 0,5%, intr-o piata cu rulaje relativ mici, in care titlurile Electrica EL) au avut cea mai mare valoare de tranzactionare si au atins un nou maxim istoric, de 11,99 lei/actiune, la.

Marea Britanie se DESTRAMA dupa 307 ani. Sondajul care i-a trezit la realitate

Un sondaj referitor la intentia de vot in cadrul referendumului care va fi organizat in Scotia, pe 18 septembrie, privind desprinderea de Marea Britanie, arata ca 42% din alegatori sunt pentru - cel mai mare.

Locuri de munca pentru romani, in Norvegia, Marea Britanie, Austria, Spania si Finlanda

Romanii pot aplica pentru un loc de munca in Norvegia, Marea Britanie, Austria, Spania si Finlanda, prin reteaua EURES, relateaza Mediafax. Se cauta bucatari, lucratori in agricultura sau in domeniul forestier, personal medical si lucratori in constructii.

Prima expozitie selfie din lume, in Romania: cea mai buna fotografie primeste 1.000 de euro

Cum in ultimul an febra fotografiilor de tip selfie a cuprins intregul mapamond, in Romania se va organiza un concurs selfie, dar si prima expozitie selfie din lume, in care cea mai buna imagine va fi premiata cu 1. 000 de euro.

Paralela 45: Cea mai vanduta vacanta de Revelion anul acesta estimam ca va fi Maldive

Cea mai vanduta vacanta de Revelion anul acesta va fi Maldive, estimeaza Daniela Dumitrica, Marketing Manager Paralela 45, care explica faptul ca este o destinatie nou introdusa, premium, ocupata deja in proportie de 30%, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 3 Iul.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )