Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marea Britanie se DESTRAMA dupa 307 ani. Sondajul care i-a trezit la realitate

Antena3 Antena3,
Marea Britanie se DESTRAMA dupa 307 ani. Sondajul care i-a trezit la realitate

Un sondaj referitor la intentia de vot in cadrul referendumului care va fi organizat in Scotia, pe 18 septembrie, privind desprinderea de Marea Britanie, arata ca 42% din alegatori sunt pentru - cel mai mare. continuă pe Antena3

SUA si Marea Britanie reactioneaza dupa publicarea clipului cu decapitarea celui de-al doilea ostatic american

Statele Unite s-au declarat marti dezgustate si consternate de presupusa asasinare prin decapitare a celui de-al doilea jurnalist american, Steven Sotloff, revendicata de catre gruparea Statul Islamic SI) intr-o inregistrare video difuzata pe Internet si inca neautentificata, relateaza Mediafax.

Locuri de munca pentru romani, in Norvegia, Marea Britanie, Austria, Spania si Finlanda

Romanii pot aplica pentru un loc de munca in Norvegia, Marea Britanie, Austria, Spania si Finlanda, prin reteaua EURES, relateaza Mediafax. Se cauta bucatari, lucratori in agricultura sau in domeniul forestier, personal medical si lucratori in constructii.

Marea Britanie: Reuniune de criza, dupa ce Statul Islamic a amenintat cu executarea unui ostatic britanic

O reuniune interministeriala de criza a fost convocata, miercuri dimineata, de premierul britanic David Cameron, dupa ce Statul Islamic a amenintat cu executarea unui cetatean britanic, relateaza AFP. Reuniunea.

inregistrarea cu decapitarea celui de-al doilea jurnalist este autentica. Marea Britanie anunta o intalnire de criza

Statele Unite ale Americii au declarat miercuri ca filmul in care este decapitat cel de-al doilea jurnalist american de catre Statul Islamic este autentic. Barbatul, care se afla langa Sotloff in video si care vorbeste cu accent londonez, prezinta un alt ostatic, un britanic, si ameninta ca il va executa. La Londra se va tine o intalnire de urgenta privind amenintarea cetateanului britanic.

Marea Britanie a facut cea mai mare comanda de vehicule blindate din ultimele trei decenii

Autoritatile britanice au semnat un contract in valoare de 3,5 miliarde de lire sterline 4,4 miliarde de euro) pentru vehicule blindate. Aceasta este cea mai mare comanda de vehicule blindate data de Marea.

Donald Tusk: Nu imi pot imagine Uniunea Europeana fara Marea Britanie

Premierul polonez Donald Tusk, viitorul presedinte al Consiliului European, a spus sambata ca nu isi poate imagina o Uniune Europeana fara Marea Britaniei si a promis sa ia in considerare preocuparile .

Donald Tusk: Nu imi pot imagina Uniunea Europeana fara Marea Britanie

Premierul polonez Donald Tusk, viitorul presedinte al Consiliului European, a spus sambata ca nu isi poate imagina o Uniune Europeana fara Marea Britaniei si a promis sa ia in considerare preocuparile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )