Libnet.ro
UNICEF

18:00

Marea Britanie: Reuniune de criza, dupa ce Statul Islamic a amenintat cu executarea unui ostatic britanic

B1 B1,
Marea Britanie: Reuniune de criza, dupa ce Statul Islamic a amenintat cu executarea unui ostatic britanic

O reuniune interministeriala de criza a fost convocata, miercuri dimineata, de premierul britanic David Cameron, dupa ce Statul Islamic a amenintat cu executarea unui cetatean britanic, relateaza AFP. Reuniunea. continuă pe B1

Marea Britanie se DESTRAMA dupa 307 ani. Sondajul care i-a trezit la realitate

Un sondaj referitor la intentia de vot in cadrul referendumului care va fi organizat in Scotia, pe 18 septembrie, privind desprinderea de Marea Britanie, arata ca 42% din alegatori sunt pentru - cel mai mare.

Londra: Reuniune de urgenta a comitetului Cobra dupa ce Statul Islamic a amenintat cu executarea unui ostatic britanic

Extremistii sunniti din cadrul SI au proclamat la sfarsitul lui iunie un califat in regiunile cucerite din Irak si Siria, unde sunt implicati in razboi.

inregistrarea cu decapitarea celui de-al doilea jurnalist este autentica. Marea Britanie anunta o intalnire de criza

Statele Unite ale Americii au declarat miercuri ca filmul in care este decapitat cel de-al doilea jurnalist american de catre Statul Islamic este autentic. Barbatul, care se afla langa Sotloff in video si care vorbeste cu accent londonez, prezinta un alt ostatic, un britanic, si ameninta ca il va executa. La Londra se va tine o intalnire de urgenta privind amenintarea cetateanului britanic.

SUA si Marea Britanie reactioneaza dupa publicarea clipului cu decapitarea celui de-al doilea ostatic american

Statele Unite s-au declarat marti dezgustate si consternate de presupusa asasinare prin decapitare a celui de-al doilea jurnalist american, Steven Sotloff, revendicata de catre gruparea Statul Islamic SI) intr-o inregistrare video difuzata pe Internet si inca neautentificata, relateaza Mediafax.

Barack Obama, dupa decapitarea unui alt jurnalist american: Statul Islamic nu poate intimida Statele Unite

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri, dupa ce a fost publicata filmarea cu decapitarea unui al doilea jurnalist american, ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, noteaza AFP.

Ce GRESEALA a facut gruparea terorista Statul Islamic (SI), dupa ce l-a decapitat pe al doilea jurnalist, Steven Sotloff

Inregistrarea video cu decapitarea jurnalistului american Steven Sotloff, care a lucrat pentru revista Time, a fost postata din greseala, marti, de jihadisti din gruparea utraradicala Statul Islamic SI),.

Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a declarat, miercuri, ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii.

Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa INTIMIDATE de gruparea Statul Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii islamisti.

VIDEO Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa INTIMIDATE de gruparea Statul Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii islamisti.

Al doilea jurnalist american decapitat in Irak de Statul Islamic

Statul Islamic din Irak si Siria ISIS) l-a decapitat pe Steven Joel Sotloff. El este cel de-al doilea american executat de grupul militant islamic. Pe internet a aparut si un film cu decapitarea, anunta SITE Intelligence Group, o organizatie de cercetare care urmareste postarile pe internet ale jihadistilor.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )