Libnet.ro
UNICEF

23:30

Marea Britanie: Mai multe sate, evacuate din cauza inundatiilor puternice

B1 B1,
Marea Britanie: Mai multe sate, evacuate din cauza inundatiilor puternice

Mai multe sate din comitatul Somerset au fost evacuate in urma inundatiilor puternice care s-au produs in sud-vestul Marii Britanii, iar noi precipitatii sunr asteptate in regiune la sfarsitul saptamanii,. continuă pe B1

Tenis: Romania a invins si Marea Britanie in FedCup! Echipa de dublu a adus din nou punctul decisiv!

Echipa de tenis a Romaniei a trecut cu 2-1 de Marea Britanie. Sorana Cirstea a fost invinsa in primul meci, dar Simona Halep si fetele de la dublu au intors scorul in favoarea noastra.

AVERTIZARE Cod galben de ceata in mai multe judete din tara vineri dimineata

Mai multe judete din Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova se afla vineri dimineata sub cod galben de ceata, avertizeaza meteorologii. Vizibilitatea este redusa pe A2, E85 si mai multe drumuri nationale din tara.

Un mic sat din Marea Britanie s-a transformat in insula, din cauza inundatiilor

Un mic sat din Marea Britanie a devenit o insula, de aproximativ cinci saptamani, din cauza inundatiilor din ultima perioada. Muchelney insula mare, in saxona veche) este izolat de restul lumii de ape.

Marea Britanie: Pinguinilor li se administreaza medicamente impotriva depresiei din cauza vremii severe

Pinguinilor dintr-un sanctuar marin li s-au administrat medicamente impotriva depresiei din cauza vremii rea din nord-estul Angliei, relateaza AFP. Potrivit lui Lyndsey Crawford din conducerea sanctuarului din.

Fenomenele meteo fac ravagii in Statele Unite si Europa. Un sat din Marea Britanie s-a transformat in insula

Iarna face ravagii in Statele Unite si Europa. A nins ore in sir in mai multe zone din Statele Unite, unde sute de curse aeriene au fost blocate. in New York, nametii au blocat mai multe artere principale,.

Un mic sat britanic s-a transformat in insula, din cauza inundatiilor.

Un mic sat din Marea Britanie, Muchelney, a devenit o insula, de aproximativ cinci saptamani, fiind izolat de restul lumii de ape, relateaza Mediafax. Micul targ se afla in partea centrala a Somerset Levels, niste campii mlastinoase, in vest, iar o suprafata de 11. 500 de hectare se afla sub ape, dupa ce ianuarie a fost cea mai plina de precipitatii luna ianuarie inregistrata in Marea Britanie din 1910 incoace. Astfel, cei 150 de locuitori s-au transformat, de voie, de nevoie, in niste marinari .

Rafalele de vant de peste 100 kilometri pe ora au lasat fara curent electric mii de consumatori din Franta si Marea Britanie

Mii de consumatori din Marea Britania si Franta au ramas fara curent electric din cauza rafalelor puternice de vant ce in noaptea de marti spre miercuri au inregistrat viteze de peste 100 kilometri pe ora,.

Cat romanism mai au in ei romanii din Marea Britanie, aflam la Adevarul Live

Astazi, de la ora 11. 30, la Adevarul Live, direct din Marea Britanie, jurnalistii Adevarul ne povestesc despre romanii stabiliti acolo.

Romancele din Marea Britanie sunt cele mai fertile femei din Uniunea Europeana

Femeile din Romania care traiesc in Marea Britanie sunt cele mai fertile comparativ din alte Uniunea Europeana, informeaza Oficiul National de Statistica din Albion, citat de publicatia The Daily Mail.

Romania intoarce si bate Marea Britanie in Fed Cup

Sorana Cirstea a avut un set in fata britanicei Heather Watson in prima partida de simplu a confruntarii cu Marea Britanie din cadrul Fed Cup pentru a pierde in cele din urma in decisiv. Insa, in al doilea meci, Simona Halep a intrat in forta si a egalat, trimitand partida in decisiv, la inalnirea de dublu. Acolo, Begu si Niculescu au defilat si au castigat pentru Romania meciul cu britanicele, pentru ca sambata sa avem partida cu Letonia care ne poate duce mai departe.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )