Libnet.ro
UNICEF

23:30

AVERTIZARE Cod galben de ceata in mai multe judete din tara vineri dimineata

Adevărul Adevărul,
AVERTIZARE Cod galben de ceata in mai multe judete din tara vineri dimineata

Mai multe judete din Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova se afla vineri dimineata sub cod galben de ceata, avertizeaza meteorologii. Vizibilitatea este redusa pe A2, E85 si mai multe drumuri nationale din tara. continuă pe Adevărul

Avertizare cod galben de ceata pentru cinci judete si Capitala

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de ceata pentru cinci judete si Capitala, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, intre orele 11:00 si 14:00, se va semnala.

Avertizare cod galben de ceata pentru Constanta si autostrada A2

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata ce vizeaza judetul Constanta si autostrada A2, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Codul este valabil pana la orele.

Cod galben de ceata in 15 judete din sudul si estul tarii.

Cincisprezece judete din sudul si estul tarii sunt, vineri dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale din aceste zone si pe autostrazile A1 si A2 vizibilitatea fiind redusa intre 200 si 50 de metri. Avertizarea nowcasting cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana la ora 11. 00 in judetele Bacau, Vrancea, Vaslui, Neamt, Galati, Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita si Ilfov, inclusiv zona periferica a municipiului .

Cod galben de ceata in 15 judete din sudul si estul tarii

Cincisprezece judete din sudul si estul tarii sunt, vineri dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. Avertizarea este valabila pana la ora 11.

Cod galben de ceata pentru mai multe judete si autostrada A2, pana la ora 2:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, in aceasta seara, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru cinci judete si autostrada A2, valabila pana maine, la ora 2:00.

Cod galben de ceata si chiciura. Trafic ingreunat din cauza vizibilitatii reduse

Apte judete, printre care si Calarasi, dar si municipiul Bucuresti, se afla sub avertizare de cod galben de ceata si chiciura. Vizibilitatea scade si sub 50 de metri pe principalele drumuri. Pe Autostrada Soarelui traficul este ingreunat din cauza valului de negura.

Cod galben de ceata in 12 judete din tara si in Capitala, miercuri dimineata. Circulatia rutiera, ingreunata pe mai multe drumuri nationale si autostrazi

In total, in 12 judete, in Bucuresti si pe autostrazile A1, A2 si A3 a fost emis Cod Galben de ceata miercuri dimineata, informeaza Adiministratia Nationala de Meteorologie ANM). Din cauza cetii, traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe autostrazile A1, A2 si A3.

Cod galben de ceata in 12 judete din tara si in Capitala, miercuri dimineata

In total, in 12 judete, in Bucuresti si pe autostrazile A1, A2 si A3 a fost emis Cod Galben de ceata miercuri dimineata, informeaza Adiministratia Nationala de Meteorologie ANM.

Cod galben de ceata in sase judete din tara

Administratia Nationala de meteorologie a emis marti Cod galben de ceata valabil pana la ora 11. 00 pentru sase judete din tara . Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

UPDATE Cod galben de ceata in sapte judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti Cod galben de ceata valabil pana la ora 11. 10 pentru sapte judete din tara . Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )