Libnet.ro
UNICEF

21:00

Marea Britanie: mii de camioane au traversat Canalul Manecii, dupa ce au fost facute 10,000 de teste

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: mii de camioane au traversat Canalul Manecii, dupa ce au fost facute 10,000 de teste

Peste 4. 500 de camioane dintre cele blocate de mai multe zile in portul Dover din Anglia au traversat vineri Canalul Manecii dupa ce au fost trimisi militari suplimentari pentru a accelera testarea pentru coronavirus, a anuntat ministrul britanic al Transporturilor, Grant Shapps. continuă pe Adevărul

Marea traversare a Canalului. Mii de camioane blocate la Dover au parasit Marea Britanie

Peste 4. 500 de camioane dintre cele blocate de mai multe zile in portul Dover din Anglia au traversat vineri Canalul Manecii dupa ce au fost trimisi militari suplimentari pentru a accelera testarea pentru coronavirus.

Marea Britanie: Alimente rationalizate in supermarketuri, dupa intrarea in vigoare a noilor restrictii si inchiderea granitelor

Criza sanitara aduce si o criza de alimente in Marea Britanie. Din cauza restrictiilor draconice impuse dupa descoperirea unei tulpini noi de SARS-COV2, britanicii sunt obligati sa cumpere mai putine.

Londra: Alti 800 de militari, trimisi pentru a ajuta la deblocarea cozilor de camioane de la Canalul Manecii

Guvernul din Marea Britanie si-a intensificat eforturile de a reduce cozile de camioane care s-au format de mai multe zile in sudul Angliei dupa ce granitele au fost inchise din cauza unei situatii de urgenta.

Adina Valean, comisarul european pentru transporturi, a criticat Franta pentru blocarea traficului peste Canalul Manecii

Comisarul european pentru transporturi Adina Valean a estimat ca 10. 000 de soferi europeni de camioane s-au confruntat cu dificultati la intoarcerea din Marea Britanie si a criticat Franta pentru impunerea de restrictii, ca urmare a anuntului descoperirii unei noi tulpini a virusului care provoaca COVID-19 in Regatul Unit, relateaza Digi24.

Transportatorii rutieri cer culoare verzi pentru intrarea in Marea Britanie

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) sustine ca decizia privind suspendarea circulatiei marfurilor catre si dinspre Marea Britanie, incepand din 20 decembrie, pe ruta Dover-Calais - in conditiile in care peste 10. 000 de camioane calatoresc zilnic pe acest traseu in perioadele aglomerate, precum Craciunul - contravine grav recomandarilor practice emise de Comisia Europeana la data de 23 martie 2020, privind infiintarea culoarelor verzi - puncte de trecere a frontierei pentru toate vehiculele de transport de marfa, unde verificarile si controalele medicale eventuale se efectueaza in cel mult 15 minute.

Marturia unui sofer roman de tir, blocat de Craciun in Marea Britanie: Mi-e dor de sotie si de fiica, dar astea sunt pericolele jobului

Mii de soferi de tir isi petrec Craciunul blocati in Dover cu slabe sanse sa plece in urmatoarele 24 de ore, asteptand sa faca teste Covid dupa ce Marea Britanie si Franta au incheiat un acord pentru a permite soferilor sa treaca granita, in ciuda temerilor legate de o noua varianta de Covid-19. Printre ei, se afla si un roman, Doma Dumitru, care spera sa petreaca prima de zi de Craciun alaturi de sotia sa si fiica lor de 12 ani, in Oradea.

Cozi imense in prag de Ajun. Mii de romani sunt blocati la granita dintre Marea Britanie si Franta. MAE, precizari de ultima ora. Comisarul european Adina Valean critica francezii pentru restrictiile dure (VIDEO)

Haos la granita dintre Marea Britanie si Franta. in jur de 1. 400 de romani sunt blocati, din cauza procedurii de testare anti-COVID-19. Oana Darie, purtatorul de cuvant de la MAE, a oferit informatii.

BREXIT Tot ce trebuie sa stie romanii despre regimul de vize si conditiile de calatorie daca vor sa mearga in Marea Britanie dupa 1 ianuarie

Romanii vor putea intra in Marea Britanie pentru sederi de scurta durata, adica in scop turistic sau in vizita, pentru o perioada de pana la 6 luni intr-un an, fara a avea nevoie de o viza de intrare. Cu toate acestea, romanii care vor sa munceasca in cele 6 luni trebuie sa obtina, in prealabil, o viza de intrare. incepand cu 1 ianuarie 2021, Regatul Unit isi va asuma pe deplin statutul de stat tert in relatia cu statele Uniunii Europene, inclusiv cu Romania, astfel ca regimul de vize si conditiile de calatorie pentru cetatenii europeni, inclusiv pentru romani, se vor schimba.

UPDATE Situatie tensionata la granita dintre Marea Britanie si Franta dupa ce a inceput testarea in masa a soferilor

Transportatorii blocati la punctele de trecere intre Marea Britanie si Franta din Kent ar putea fi nevoiti sa ramana alte cateva zile la granita, a anuntat secretarul britanic pentru comunitati si guvernare locala Robert Jenrick. Motivul este ca Franta a cerut teste negative de COVID-19 pentru a permite tranzitul. Marea Britanie a inceput testarea in masa a soferilor miercuri dimineata.

DIGI anunta reducerea tarifelor la apelurile receptionate in UE si la datele mobile in roaming, de la 1 ianuarie 2021. Ce tarife va practica in Marea Britanie dupa Brexit

Abonatii DIGIRCSRDS care se afla sau calatoresc in Marea Britanie si Gibraltar vor avea in 2021 aceleasi preturi pentru apelurile internationale si roaming ca pentru celelalte destinatii din UE si Spatiul Economic European SEE), atat timp cat autoritatile europene sau nationale nu vor face alte recomandari operatorilor de comunicatii mobile, a anuntat miercuri grupul de comunicatii. in plus, compania controlata de miliardarul oradean Zoltan Teszari a anuntat ca va reduce tarifele la apelurile receptionate in UE si la datele mobile in roaming, de la 1 ianuarie 2021.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )