Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marea Britanie, obligata sa desemneze un comisar european. Premierul Boris Johnson anuntase, in mai multe randuri, ca nu va face acest lucru

B1 B1,
Marea Britanie, obligata sa desemneze un comisar european. Premierul Boris Johnson anuntase, in mai multe randuri, ca nu va face acest lucru

Marea Britanie trebuie sa desemneze un comisar european in cazul in care Comisia von der Leyen este instalata inainte de producerea Brexit, a anuntat presedintia franceza, dupa ce ambasadorii tarilor UE-27 au. continuă pe B1

Surse. Cine e noul favorit pentru functia de comisar european al Romaniei, dupa ce Macron a ucis cota de gen

Decizia lui Emmanuel Macron de a nominaliza un barbat pentru functia de comisar european a omorat cota de gen dorita de Ursula von der Leyen, presedintele CE. Romania nu mai e obligata sa propuna acum o femeie, pentru ca oricum nu s-ar mai obtine egalitate de gen, sustin surse de la Bruxelles pentru Adevarul.

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se auto-propuna comisar european: O bazaconie

Premierul desemnat Ludovic Orban a caracterizat drept o bazaconie scenariul potrivit caruia Viorica Dancila ar putea sa se auto-propuna comisar european daca Parlamentul investeste noul Guvern.

Orban, despre propunerea de comisar european: Daca pe 4 noiembrie este investirea Guvernului, avem timp

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca daca Guvernul va fi investit pe 4 noiembrie este destul timp pentru propunerea unui comisar european din partea Romaniei, mentionand ca lucrurile sunt in grafic.

DER SPIEGEL: Siegfried Muresan, favorit pentru functia de comisar european al transporturilor

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, rateaza obiectivul paritatii de gen in Colegiul comisarilor, deoarece tara noastra si Franta vor nominaliza barbati pentru posturile de comisar european. Informatia a fost furnizata de cotidianul german Der Spiegel, care mai arata ca Romania si Franta au propus initial doua femnei, dar candidaturile acestora au fost respinse de Parlamentul European. Publicatia citeaza surse din Partidul Popularilor European care spun ca eurodeputatul Siegfried Muresan se profileaza a fi propunerea tarii noastre pentru postul de comisar european al transporturilor.

Fratii Mamaliga, condamnati in Marea Britanie pentru viol si talharie, vor face puscarie cu discount drastic in Romania

In Romania, Ovidiu si Andrei Mamaliga, cei doi frati condamnati la cate 18 ani de inchisoare dupa ce au violat si talharit o femeie in Marea Britanie, vor iesi mai repede din puscarie decat daca si-ar fi ispasit pedeapsa in tara in care au fost condamnati.

Vladimir Bukovsky, erou al disidentei sovietice, a murit in Marea Britanie

Scriitorul rus Vladimir Bukovsky, un erou de proportii aproape legendare al miscarii de disidenta sovietice, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui infarct, duminica seara, intr-un spital din Marea Britanie, potrivit New York Times, preluat de Mediafax.

Presa din China: Marea Britanie trebuie sa accepte responsabilitatea pentru cele 39 de cadavre

Marea Britanie si alte tari europene trebuie sa accepte o anumita responsabilitate pentru decesul a 39 de persoane, care ar fi cetateni chinezi, ce au fost gasiti morti intr-un camion frigorific in apropiere de Londra, a informat vineri publicatia chineza Global Times, citata de Reuters, scrie Mediafax.

Spiegel: Siegfried Muresan este favorit la Bucuresti pentru functia de comisar european Triumful barbatilor la varful Comisiei Europene

Respectarea paritatii de gen in Comisia Europeana pare a fi un obiectiv ratat pentru Ursula von de Leyen dupa respingerea candidatelor Frantei si Romaniei, Sylvie Goulard si Rovana Plumb, si inlocuirea lor cu barbati, scrie Spiegel. Publicatia mentioneaza ca la Bucuresti favorit pentru functia de comisar al transporturilor ar fi europarlamentarul PNL Siegfried Muresan.

Orban: Una din primele decizii ale noului guvern va fi noua propunere de comisar european Ce a cerut Ursula von der Leyen Romaniei

Ludovic Orban a anuntat ca noul Guvern trebuie investit cat mai repede deoarece Comisia Europeana a cerut Romaniei sa trimita cat mai curand o propunere pentru functia de comisar UE.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )