Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marele horoscop al verii. Care sunt cele mai norocoase zodii

Adevărul Adevărul,
Marele horoscop al verii. Care sunt cele mai norocoase zodii

Sanse in dragoste pentru Raci, noroc la bani pentru Fecioare, problem de sanatate pentru Capricorni, schimbari la locul de munca pentru Lei sunt doar cateva dintre modificarile care au loc pe harta astrala in aceasta perioada. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai mari greseli ale ginecologilor din Romania? Aflati la Adevarul Live, de la ora 13.00

Diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice se face deficitar in multe situatii in Romania. in lipsa unor protocoale riguroase, femeile se plimba ani intregi de la un medic la altul fara sa beneficieze de investigatiile relevante. Timpul pierdut se traduce apoi prin probleme de fertilitate sau mai grave. Despre acest cerc vicios vorbim cu dr. Paul Pirtea, ginecolog si specialist in FIV la Spitalul Universitar Cochin din Paris.

Un lider PNL face acuzatii grave. Sunt cele mai prost organizate alegeri din 1990 incoace

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, liderul PNL Mures, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca in sectiile de votare din judet s-au intamplat lucruri.

Bose anunta cele mai avansate casti wireless: QuietComfort 35 si QuietControl 30

QuietComfort 35 si QuietControl 30 sunt cele mai noi casti ale celor de la Bose si va ajuta sa scapati de fire fara sa faceti compromisuri la calitate audio sau anularea zgomotului de fond. De-a lungul anilor, cei de la Bose au devenit sinonimi cu produse audio de o calitate surprinzatoare. Din pacate, nu au [].

Cei mai mari producatori de uraniu din lume. Unde se afla Romania?

Uraniul este un metal care se gaseste atat in roci si in sol, cat si in apa, iar in stare naturala este slab radioactiv. Este folosit, printre altele, in industria farmaceutica, cea militara sau in cea energetica. Aceasta din urma foloseste cele mai.

Cele mai bune solutii de economisire pentru persoanele cu venituri peste medie

Depozitele bancare, conturile de economii sau fondurile mutuale sunt printre cele mai accesibile metode de economisire in randul oamenilor cu venituri medii. In schimb, pe masura ce averea acestora creste, alegerile cu privire la mijloacele in care.

BOOKFEST Peste 100.000 de vizitatori au fost la Salonul de Carte, timp de cinci zile. De la Pretul aurului la viata lui Charlie Chaplin, cele mai vandute carti

Peste 100. 000 de vizitatori au fost, timp de cinci zile, la Targul de Carte Bookfest, care s-a incheiat duminica seara, la Romexpo. Accesul publicului a fost liber. Printre cele mai vandute carti se numara volumul gimnastei Maria Olaru, Pretul aurului, cel mai recent titlu al lui Lucian Boia, volumele semnate de politistul Marian Godina, dar si titlurile autoarelor din Israel, tara invitata de onoare la Bookfest 2016.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii din Salaj

PSD a reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Salaj, reusind sa castige 25 de primarii, inclusiv Primaria Zalau, in timp ce PNL a castigat 21 primarii si UDMR - 14 primarii.

ALEGERI LOCALE 2016. Bilant MAI: Au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani

Ministerul Afacerilor Interne transmite ca, din punct de vedere al ordinii si sigurantei publice, alegerile locale din acest an au fost cele mai sigure alegeri din ultimii ani.

ALEGERI LOCALE 2016. PSD castiga cele mai multe primarii in Mehedinti

Marius Screciu PSD) a reusit sa obtina Primaria Drobeta Turnu Severin, iar social-democratii au reusit sa obtina cele mai multe voturi in judetul Mehedinti.

REZULTATE ALEGERI CLUJ. PNL a obtinut cele mai multe voturi

PNL a obtinut cele mai multe voturi in judetul Cluj, urmat de PSD si UDMR, potrivit rezultatelor partiale anuntate, luni, de BEJ. Purtatorul de cuvant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )