Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marele premiu la Joker, de peste opt milioane de lei, a fost castigat. Report la Loto 6/49

Antena3 Antena3,
Marele premiu la Joker, de peste opt milioane de lei, a fost castigat. Report la Loto 6/49

Premiul categoriei I la Joker, in valoare de peste opt milioane de lei, a fost castigat la extragerea de duminica, iar marele premiu la Loto 6/49, de peste 9,7 milioane de lei, a fost reportat pentru urmatoarea. continuă pe Antena3

Biletul castigator de opt milioane de lei la Joker a fost jucat in Calarasi

Un calarasean a castigat ieri, la extragerile organizate de Loteria Romana, premiul de opt milioane de lei pus in joc la categoria Joker.

Extragere loto 28 iunie. Premiu de peste 2 milioane euro la Loto 6/49

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 9,2 milioane lei peste 2 milioane de euro), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 2,7 milioane lei peste 600. 000 de euro).

Aproape 1.000 de infractiuni si amenzi de 10,2 milioane de lei au fost date in 5 luni mai multor unitati de panificatie

Peste 14. 000 de amenzi in valoare de aproape 10,2 milioane de lei au fost date de politistii romani, in cinci luni, dupa controale la unitati de morarit si panificatie. Mai mult, anchetatorii au deschis dosare pentru 959 de infractiuni, cele mai multe de evaziune fiscala, pentru care sunt cercetate 1. 649 de persoane.

Valentino Rossi A CASTIGAT Marele Premiu al Olandei la MotoGP

Italianul Valentino Rossi Yamaha) a castigat, sambata, Marele Premiu al Olandei la MotoGP, pe circuitul de la Assen, informeaza LEquipe. Pe pozitiile a doua si a treia s-au clasat spaniolii Marc Marquez.

Trei persoane au fost retinute in Codlea, intr-un dosar penal cu prejudiciul de peste doua milioane de lei

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Brasov instrumenteaza un dosar penal de evaziune fiscala si delapidare cu prejudiciul de doua milioane de lei, informeaza Adevarul.

Veniturile Omniasig VIG au crescut cu aproape 24% pana la 238,07 milioane lei in primele trei luni din 2015/Despagubirile platite au fost de 120,41 milioane lei

Omniasig Vienna Insurance Group VIG) a anuntat luni ca in primele trei luni din acest an a inregistrat venituri din primele brute subscrise in valoare de 238,07 milioane lei, in crestere cu 23,95% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In acelasi interval de timp, valoarea totala a despagubirilor platite a fost de 120,41 milioane lei.

Lichiditate de aproximativ 31 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 31 milioane lei 7 milioane euro).

Omniasig a avut o crestere de 23,95% a primelor brute subscrise, la 238,07 milioane lei

Omniasig VIG a inregistrat prime brute subscrise in valoare totala de 238,07 milioane lei, in primele 3 luni ale anului, ceea ce reprezinta o crestere de 23,95% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cererea de gaze in iulie - putin peste sase milioane MWh

Cererea de gaze aferenta lunii iulie este de circa sase milioane MWh, potrivit datelor publicate de ANRE reglementatorul pietei de energie).

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )