Libnet.ro
UNICEF

01:06

Margherita de la Clejani are probleme? Ce declaratii halucinante a facut dupa ce a batut doua femei

Playtech Playtech,
Margherita de la Clejani are probleme? Ce declaratii halucinante a facut dupa ce a batut doua femei

Margherita de la Clejani a ajuns sa aiba din nou probleme cu legea, in urma unui scandal in care ar fi batut si amenintat doua femei. Ce s-a intamplat dupa incident. Margherita de la Clejani are probleme? Astfel, fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani s-a ales cu dosar pentru lovire si alte . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, declaratii halucinante dupa pozele din prima zi de scoala. Pe cine da vina, de fapt

Se stie ca anul acesta scoala a inceput putin diferit din cauza pandemiei de coronavirus. intrucat institutiile de invatamant au fost dezinfectate inainte ca elevii sa se prezinte la primele ore, parintii au fost lasati la poarta. Gabriela Firea, declaratii halucinante dupa pozele din prima zi de scoala insa recent, Gabriela Firea si sotul ei .

Are probleme cu sarcina! Cantareata a povestit prin ce trece: Am facut o operatie acum 2 ani

O vedeta din Romania are probleme in timpul sarcinii, dar, cu ajutorul medicilor, este convinsa ca toate aceste momente neplacute vor disparea si se va putea bucura din plin de aceasta experienta unica. Ce probleme cu sarcina are cantareata Cantareata Maria Andria, in varsta de 28 de ani, a aflat de curand ca este insarcinata.

Ce scuza penibila are primarul din Sangeorz-Bai, dupa ce si-a umilit fiica dezbracata: Sa va fie rusine

Pe zi ce trece, violenta in familie devine tot mai des intalnita. Imagini cutremuratoare au iesit la iveala cu primarul din Sangeorz-Bai, care isi pedepseste fetita intr-un mod greu de privit. Acesta a pus-o sa stea dezbracata, in genunchi si cu mainile ridicate deasupra capului. Si-a umilit fiica dezbracata. Ce scuza are primarul din Sangeorz-Bai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )