Libnet.ro
UNICEF

10:00

Maria Grapini si Daniel Constantin vin sambata la Bistrita

Adevărul Adevărul,
Maria Grapini si Daniel Constantin vin sambata la Bistrita

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism Maria Grapini si Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale vin sambata la Bistrita pentru a-i intalni pe oamenii de afaceri si fermierii din judet. continuă pe Adevărul

Maria Grapini: Cresterea economica a Romaniei, mai mare in 2014.

Romania va inregistra in 2014 o crestere economica mai mare, in comparatie cu anul curent, este de parere ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, Maria Grapini, scrie Agerpres. Exista o vointa clara a Guvernului de a face clarificari in piata, de a face reglementari in folosul intreprinzatorilor. Exista, de asemenea, vointa de a se investi in Romania. Ceea ce trebuie inteles este ca etica in afaceri este un beneficiu pe termen lung. Intr-o piata in care nu exista etica .

Daniel Constantin: Productia agricola mondiala trebuie sa creasca cu 70% pana in 2050

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a participat, ieri, la cea de a 38-a conferinta anuala a FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura), care se desfasoara la Roma, in perioada 15-22 iunie, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )