Libnet.ro
UNICEF

22:30

Maria Sharapova pierde in optimi la Wuhan. Locul 2 mondial ramane la Halep

Online Sport Online Sport,
Maria Sharapova pierde in optimi la Wuhan. Locul 2 mondial ramane la Halep

Maria Sharapova a jucat miercuri in optimileturneului de la Wuhan, din China, iar in cazul in care ar fi ajuns in finala, ea i-ar fi luat locul 2 mondial jucatoarei noastre, Simona Halep. Nu este cazul de asa ceva, pentru ca Sharapova a pierdut in doua seturi, cu 7-6, 7-6. continuă pe Online Sport

LIVE Maria Sharapova, in drum spre locul 2 mondial. Pierde primul set

Maria Sharapova joaca acum in turul 3 al turneului de la Wuhan, din China. In cazul in care va ajunge in finala, ea ii va lua locul 2 mondial jucatoarei noastre, Simona Halep.

Maria Sharapova revine si avanseza la Wuhan. Rusoaica s-a fotografiat in baia de gheata

Maria Sharapova a pierdut primul set in meciul pe care l-a jucat luni in China, la turneul de la Wuhan, dar a reusit sa intoarca partida in stilul caracteristic. Dupa meci, ea a publicat pe retele sociale o imagine care o infatiseaza recuperandu-se in baia de gheata.

Maria Sharapova revine si avanseza la Wuhan

Maria Sharapova a pierdut primul set in meciul pe care l-a jucat luni in China, la turneul de la Wuhan, dar a reusit sa intoarca partida in stilul caracteristic.

WTA Wuhan: Maria Sharapova, eliminata de Timea Bacsinszky in optimi

Maria Sharapova a parasit competitia de la Wuhan in faza optimilor, jucatoarea din Rusia fiind invinsa de Timea Bacsinszky din Elvetia, locul 61 WTA). In urma acestui rezultat, Maria nu o mai poate depasi in clasamentul WTA pe Simona Halep ar fi avut nevoie sa ajunga pana in finala pentru a ajunge pe pozitia a doua a ierarhiei).

CALCULE Simona Halep lupta cu Maria Sharapova la Wuhan pentru locul 2 WTA

Simona Halep nu are locul 2 mondial asigurat la finalul acestei saptamani. Ea trebuie sa traga, daca vrea sa isi pastreze pozitia in clasamentul WTA, avand-o in urmarire pe Maria Sharapova.

LIVE Maria Sharpova pierde primul set la Wuhan (China)

Maria Sharapova a pierdut primul set in meciul pe care il joaca acum in China, la turneul de la Wuhan unde este si Simona Halep prezenta.

Simona Halep poate pierde locul 2 WTA, daca jucatoarea Maria Sharapova ajunge in finala turneului de la Wuhan

Jucatoarea de tenis Simona Halep va pierde locul 2 WTA daca rusoaica Maria Sarapova, acum pe locul 4 WTA, va ajunge in finala turneului de la Wuhan, competitie la care sportiva romana a fost eliminata, marti, in mansa a doua.

Maria Sharapova a fost eliminata in turul 3 la Wuhan. Simona Halep ramane pe locul 2 in lume

Simona Halep isi va pastra pozitia a doua in clasamentul mondial, dupa ce rusoaica Maraia Sharapova a fost eliminata in turul 3 al turneului de la Wuhan. Sharapova, a patra favorita a turneului din China, a fost.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,302 seconds )