Libnet.ro
UNICEF

16:00

Marian Aliuta si cei doi frati ai sai sunt cercetati de procurori

Adevărul Adevărul,
Marian Aliuta si cei doi frati ai sai sunt cercetati de procurori

Marian Aliuta a fost protagonistul unui episod violent, alaturi de cei doi frati ai sai si fiul patronului unei spalatorii auto, Alexandru Barea. continuă pe Adevărul

Fostul fotbalist Marian Aliuta, cercetat de procurori, in urma unei batai in Capitala.

Fostul fotbalist al FC Steaua Marian Aliuta si cei doi frati ai lui sunt cercetati de procurori, dupa ce l-au batut pe fiul patronului unei spalatorii auto din Sectorul 5 al Capitalei, transmite Mediafax. Tanarul a fost internat in spital in urma loviturilor. Luni, in jurul orei 18. 00, unul dintre fratii fostului fotbalist, Nelu Aliuta, zis Bita, a avut un conflict, in fata unei spalatorii de pe strada Margeanului, din Sectorul 5, cu Alexandru Barea, fiul patronului spalatoriei, au declarat .

VIDEO Marian Aliuta, fost fotbalist al Stelei, a participat la o bataie ca in filme noaptea trecuta in Bucuresti

Marian Aliuta, fost fotbalist al Stelei si al echipei nationale, a batut cu pumnii si cu picioarele, impreuna cu fratele sau si un alt prieten, un barbat intr-o spalatorie din Bucuresti.

VIDEO Marian Aliuta, fost fotbalist de nationala, a participat la o bataie ca in filme noaptea trecuta in Bucuresti

Marian Aliuta, fost fotbalist al Stelei si al echipei nationale, a batut cu pumnii si cu picioarele, impreuna cu fratele sau si un alt prieten, un barbat intr-o spalatorie din Bucuresti.

Parlamentarii Bogdan Ciuca si Eugen Durbaca sunt cercetati penal de DNA in dosarul lui Mihail Boldea, care i-ar fi denuntat pe parlamentarii PC

Deputatul Bogdan Ciuca si senatorul Eugen Durbaca, ambii membri ai Partidului Conservator, sunt cercetati penal de procurorii DNA, intr-un dosar disjuns din cel in care fostul deputat Mihail Boldea a fost trimis in judecata pentru ca a obtinut fraudulos un teren de 39,61 ha apartinand SC Aviatia Utilitara Tuzla SA, scrie Agerpres.

Un consilier al ministrului Nita si un director al Hidroelectrica, retinuti de DNA. Cei doi sunt acuzati de dare de mita

Eugen Bradean, director al Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti, miercuri, de DNA. Cei doi au.

Demetriade, demisionar, Pascariu va fi demis. Cei doi au prezentat un raport din care rezulta ca mandatul lui Heinzmann nu poate fi prelungit. Ministerul ar fi invocat presiuni diplomatice pentru mentinerea belgianului

Atat Demetriade cat si Dan Pascariu au fost invitati luni la sediul Ministerului Transporturilor, unde li s-a transmis ca prelungirea mandatului belgianului Christian Heinzmann este o chestiune care e deasupra managementului corporatist, existand presiuni diplomatice care impun mentinerea acestuia in functie, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor. Daca nu sunteti de acord cu prelungirea mandatului d-lui Heinzmann, va astept demisiile, li s-a transmis celor doi. Urmarea: Demetriade si-a depus-o imediat iar Pascariu va fi demis. In locul lor vor fi pusi oameni care sa prelungeasca mandatul belgianului, au mai spus sursele citate.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )