Libnet.ro
UNICEF

16:00

Marian Capatina, intermediarul in cazul Basescu - Mondial, retinut de DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marian Capatina, intermediarul in cazul Basescu - Mondial, retinut de DNA

Marian Capatina, presupusul intermediar al banilor pe care Mircea Baseescu i-ar fi primit de la familia lui Bercea Mondial pentru a interveni in cazul condamnarii acestuia pentru tentativa de omor, a fost retinut joi seara de procurorii DNA. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Cum se bucura familia lui Bercea Mondial dupa ce Mircea Basescu a fost retinut de DNA

Familia interlopului Bercea Mondial a primit cu aplauze si chiuituri vestea retinerii lui Mircea Basescu de catre DNA. Imagini prezentate de Romania TV de la casa familiei lui Bercea Mondial o arata pe fiica acestuia, Izaura, si pe doi frati ai ei cum aplauda si striga de fericire.

Intermediarul Marian Capatina, retinut pentru 24 de ore

Marian Capatina, intermediarul banilor pe care familia lui Bercea Mondial i-ar fi dat lui Mircea Basescu pentru a interveni in cazul interlopului, condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor, a fost.

Marian Capatina, presupusul intermediar al banilor, retinut in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu

Marian Adrian Capatana, despre care familia lui Bercea Mondial sustine ca ar fi fost intermediarul mitei pentru Mircea Basescu, a fost retinut pentru 24 de ore, joi seara, de catre procurorii DNA, cu acuzatia de complicitate la trafic de influenta.

Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de DNA. Acuzatia - trafic de influenta/ Avocat: Mircea Basescu nu a facut nicio declaratie la DNA, s-a prevalat de dreptul la tacere

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Concret, procurorii DNA il acuza ca a primit 250. 000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistrati pentru o sentinta favorabila in cazul lui Bercea. Mircea Basescu a fost dus joi seara in arestul Politiei Capitalei. Acesta nu a facut nicio declaratie in fata anchetatorilor prevalandu-se de dreptul la tacere, a declarat avocatul sau.

Fiul lui Bercea Mondial, audiat la DNA. Avocat: am depus patru plangeri impotriva lui Mircea Basescu, dar la DNA au ajuns doar trei

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a fost adus miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat cu privire la plangerile depuse impotriva lui Mircea Basescu, fratele presedintelui tarii.

Fiul lui Bercea Mondial, audiat la DNA. Avocat: Am depus patru plangeri impotriva lui Mircea Basescu, dar la DNA au ajuns doar trei

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a fost adus miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat cu privire la plangerile depuse impotriva lui Mircea Basescu, fratele presedintelui tarii.

Reactiile politicienilor la scandalul Basescu-Mondial

Scandalul izbucnit intre Mircea Basescu si familia lui Bercea Mondial si in care este vehiculat si numele presedintelui Traian Basescu a starnit reactii diferite in randul clasei politice. Premierul Victor Ponta ii cere demisia lui Traian Basescu, Klaus Iohannis este de parere ca intreaga situatie este o chestiune ce duce spre siguranta nationala, iar Vasile Blaga sustine cu tarie ca nu are nicio legatura cu familia lui Bercea Mondial.

Iohannis despre cazul Basescu-Anghel: Apar acuzatii care pot duce in zona sigurantei nationale

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, prezent, joi, la Buzau, a declarat ca scandalul in care este implicat Mircea Basescu si in care apare implicit si numele sefului statului este o chestiune ce duce spre siguranta nationala, el adaugand ca toate cancelariile lumii sunt cu ochii pe Bucuresti.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )