Libnet.ro
UNICEF

15:00

Marian Munteanu nu stie daca Zelea Codreanu a fost un criminal: Justitia a spus ca nu

Adevărul Adevărul,
Marian Munteanu nu stie daca Zelea Codreanu a fost un criminal: Justitia a spus ca nu

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, nu stie daca liderul Miscarii Legionare, Corneliu Zelea Codreanu, a fost un criminal, aratand ca Justitia Romana l-a achitat. continuă pe Adevărul

Munteanu, intrebat daca Zelea Codreanu a fost criminal: Justitia romana a zis ca nu

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, ca nu stie daca Zelea Codreanu a fost un criminal, asa cum il retine istoria, precizand ca justitia romana a spus ca nu.

Subiectele Zilei: Lupta Occidentului cu rusii naste monstri in Balcani; Traian Basescu: Guvernul Ciolos este bataia de joc a celor doua mari partide; Marian Munteanu: Nu stiu daca Zelea Codreanu a fost un criminal

Mai putine teme pentru elevi Mesajul Ministrului Curaj pentru profesori. Ce mesaj aveti pentru profesorii care au salarii foarte. Investitia romaneasca din SUA care s-a evaporat. O mina de carbune care trebuia sa alimenteze.

Marian Munteanu (PNL): Nu stiu daca Zelea Codreanu a fost un criminal. Sunt controverse...

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a spus ca nu stie daca Zelea Codreanu a fost un criminal, asa cum l-a retinut istoria, potrivit mediafax. ro. Nu stiu daca Corneliu Zelea Codreanu.

Marian Munteanu, despre Corneliu Zelea Codreanu: Justitia romana spune ca NU a fost un criminal (...) Lucrurile sunt complicate

Candidatul Partidului National Liberal la Primaria Capitalie, Marian Munteanu, a vorbit intr-un interviu pentru Mediafax despre candidatura sa, despre calatoria din Statele Unite, dar si despre ce va face.

Ce spun fostii colegi din anii 90 despre Marian Munteanu: L-am auzit laudandu-l pe Zelea Codreanu. Mi-a spus ca da bine sa fie ranit

Cu scopul de a elucida din misterele care il invaluie pe Marian Munteanu, fostii sai colegi au povestit mai multe momente cu candidatul PNL la Primaria Capitalei din perioada in care era seful studentilor.

Noi atacuri la adresa candidatului PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu

Presedintele ALDE Bucuresti, senatorul Daniel Barbu, considera ca liberalii promoveaza un candidat neolegionar, un nostalgic al lui Zelea Codreanu, pentru Primaria Municipiului Bucuresti.

Marian Munteanu:Non-violenta a fost linia vietii mele / Daca este legala, as aproba ca primar o parada gay / Am fost un neobosit luptator pentru drepturi civile

Fostul lider al Ligii Studentilor, victima a mineriadei si, pentru o scurta vreme, partener politic al lui Virgil Magureanu, e un personaj pivotal pentru identitatea unuia dintre cele doua partide mari ale Romaniei. Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru primaria Bucurestilor, a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. Intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

Marian Munteanu: As aproba o parada gay, daca as fi primar

Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru Primaria Bucuresti a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

Marian Munteanu dezvaluie cand si de ce s-a intalnit cu presedintele Iohannis

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat luni ca nu a semnat declaratia de integritate. Nu, o sa o semnez. Bineinteles ca o voi semna, nu am niciun fel de emotii, a spus Munteanu, la B1 Tv, intrebat daca a semnat declaratia de integritate pe care fiecare candidat la alegerile locale trebuie sa o depuna. Vineri, el sustinea ca a semnat declaratia de integritate, intrebat in acest sens. Am semnat mai multe hartii, a afirmat Munteanu, potrivit Agerpres.

Marian Munteanu, unda verde pentru parade si cluburi gay daca devine primarul Capitalei

Marian Munteanu ar da unda verde paradelor gay si aprobarilor necesare pentru astfel de cluburi, in cazul in care ar castiga alegerile la Primaria Capitalei, a spus duminica noul membru PNL,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )