Libnet.ro
UNICEF

12:00

Marian Oprisan si iubita lui, implicati intr-un accident rutier cu masina de serviciu a CJ Vrancea

B1 B1,
Marian Oprisan si iubita lui, implicati intr-un accident rutier cu masina de serviciu a CJ Vrancea

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, social-democratul Marian Oprisan, a fost implicat intr-un accident rutier in localitatea Vulcan din judetul Hunedoara, potrivit Adevarul. Accidentul a avut loc pe. continuă pe B1

Marian Oprisan si iubita lui, implicati intr-un accident rutier in Petrosani, cu masina de serviciu a Consiliului Judetean Vrancea

Masina de serviciu a Consiliului Judetean Vrancea, in care se afla si presedintele Marian Oprisan, a fost implicata duminica seara intr-un accident rutier produs la intrarea in orasul Vulcan.

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, implicat intr-un accident

Presedintele Consiliului judetean Vrancea Marian Oprisan a fost implicat, duminica seara, intr-un accident de circulatie in localitatea Vulcan din judetul Hunedoara, scrie publicatia locala Avantul liber.

Pronuntarea sentintei in procesul de coruptie al lui Marian Oprisan, amanata cu o saptamana

Judecatoria Cluj-Napoca a amanat cu o saptamana pronuntarea sentintei in procesul de coruptie al presedintelui Consiliului Judetean CJ) Vrancea, Marian Oprisan, judecatorul de caz motivand ca la dosar nu au fost inca depuse concluziile scrise de la avocati si de la procuror.

Giurgiu: Un mort si trei raniti intr-un accident de circulatie

O femeie si-a pierdut viata, iar alti trei oameni, printre care un copil, au fost grav raniti intr-un accident de circulatie produs in comuna 1 Decembrie, de langa Bucuresti.

Trei masini si o statie de autobuz distruse intr-un accident la Parc Hotel Slatina

Un accident de circulatie produs duminica seara in fata Hotelului Parc din Slatina s-a soldat cu ranirea unei persoane, distrugerea a trei autovehicule, precum si a statiei de autobuz din zona mentionata. intamplarea a avut loc din cauza unei manevre gresite in trafic.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )