Libnet.ro
UNICEF

14:00

Trei masini si o statie de autobuz distruse intr-un accident la Parc Hotel Slatina

Adevărul Adevărul,
Trei masini si o statie de autobuz distruse intr-un accident la Parc Hotel Slatina

Un accident de circulatie produs duminica seara in fata Hotelului Parc din Slatina s-a soldat cu ranirea unei persoane, distrugerea a trei autovehicule, precum si a statiei de autobuz din zona mentionata. intamplarea a avut loc din cauza unei manevre gresite in trafic. continuă pe Adevărul

Giurgiu: Un mort si trei raniti intr-un accident de circulatie

O femeie si-a pierdut viata, iar alti trei oameni, printre care un copil, au fost grav raniti intr-un accident de circulatie produs in comuna 1 Decembrie, de langa Bucuresti.

Marian Oprisan si iubita lui, implicati intr-un accident rutier cu masina de serviciu a CJ Vrancea

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, social-democratul Marian Oprisan, a fost implicat intr-un accident rutier in localitatea Vulcan din judetul Hunedoara, potrivit Adevarul. Accidentul a avut loc pe.

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, implicat intr-un accident

Presedintele Consiliului judetean Vrancea Marian Oprisan a fost implicat, duminica seara, intr-un accident de circulatie in localitatea Vulcan din judetul Hunedoara, scrie publicatia locala Avantul liber.

Marian Oprisan si iubita lui, implicati intr-un accident rutier in Petrosani, cu masina de serviciu a Consiliului Judetean Vrancea

Masina de serviciu a Consiliului Judetean Vrancea, in care se afla si presedintele Marian Oprisan, a fost implicata duminica seara intr-un accident rutier produs la intrarea in orasul Vulcan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )