Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marian Vanghelie: Ambasadorii au facut cereri, Ponta si Dragnea au spus ca nu se poate pentru ca pierdem alegerile

B1 B1,
Marian Vanghelie: Ambasadorii au facut cereri, Ponta si Dragnea au spus ca nu se poate pentru ca pierdem alegerile

Marian Vanghelie este foc si para pe liderii PSD, care l-au exclus din partid in Comitetul de joi. intr-o interventie telefonica pentru B1 Tv, primarul Sectorului 5 a afirmat ca o sa depuna plangere in. continuă pe B1

Marian Vanghelie: Dragnea a spus ca americanii sunt de vina pentru pierderea alegerilor

Marian Vanghelie a afirmat ca Liviu Dragnea considera ca americanii sunt de vina pentru ca partidul a pierdut alegerile prezidentiale. Afirmatiile ar fi fost facute in CExN al PSD de joi, in care au fost.

Marian Vanghelie: Eu nu mint, nu sunt Victor Ponta nu nasul mare, un copil imatur

Marian Vanghelie este foc si para pe liderii PSD, care l-au exclus din partid in Comitetul de joi. intr-o interventie telefonica pentru B1 Tv, primarul Sectorului 5 a afirmat ca o sa depuna plangere in.

Marian Vanghelie: Sa se verifice stenogramele convorbirilor din ultimele sase luni dintre Ponta, Dragnea, Corlatean, Bogdan Teodorescu despre votul in diaspora

Marian Vanghelie a cerut vineri autoritatilor sa verifice stenogramele convorbirilor din ultimele sase luni dintre Victor Ponta, Liviu Dragnea, Titus Corlatean si strategul de campanie al PSD, Bogdan Teodorescu, despre votul in diaspora. O sa vedeti ce discutau ei despre cum sa nu se faca sectii de vot in strainatate, a spus Vanghelie la B1 TV.

VIDEO Marian Vanghelie, despre Victor Ponta: Asa face cu toata lumea - miau, miau. A zis bine presedintele - pisicut

Marian Vanghelie a oferit un festival de acuze la adresa lui Victor Ponta, Sebastian Ghita si Liviu Dragnea, joi seara, la Realitatea TV. Printre altele, Vanghelie a spus despre premier ca este un pisicut, asa cum l-a descris presedintele Traian Basescu.

Marian Vanghelie, la Realitatea TV: Dragnea ne-a spus ca americanii sunt de vina pentru infrangerea lui Ponta. Pana de Paste, il va da strada afara pe Ponta

Marian Vanghelie povesteste, la Realitatea TV, cum a decurs sedinta in care s-a decis sa fie exclusi din partid, alaturi de Mircea Geoana.

Marian Vanghelie saluta demisia lui Sebastian Ghita din PSD: Daca pleaca Dragnea si Ponta, intram in normalitate

Marian Vanghelie saluta demisia lui Sebastian Ghita din partid, la o zi dupa CExN, in care s-a decis excluderea lui Dan Sova, Mircea Geoana si a primarului Sectorului 5 din Bucuresti. Am vazut ca.

VIDEO. Geoana, Vanghelie si Sova EXCLUSI din PSD. Vanghelie: Echipa Ponta-Dragnea este pierduta pe viata. Pe mine nu ma mai intereseaza niciun plan cu PSD. Consiliul National, in ianuarie, Congres in martie

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat, joi seara, dupa reuniunea partidului ca PSD ramane la guvernare pana in 2016 intr-o formula noua. Comitetul Executiv National al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova.

Marian Vanghelie, la Adevarul Live, de la ora 14.00. Se pregateste sa rupa PSD?

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, va povesti, in emisiunea Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, culisele excluderii sale din partid. Va rupe Vanghelie PSD? Va face un nou partid de stanga? Cat de departe va ajunge razboiul cu tandemul Ponta-Dragnea? Iata cateva intrebari la care fostul vicepresedinte al PSD va raspunde.

Ponta si-a executat adversarii si a vandut iluzia reformarii PSD. Geoana, Vanghelie si Sova EXCLUSI. Vanghelie: Echipa Ponta-Dragnea este pierduta pe viata

Congresul PSD va avea loc in martie si nu luna viitoare, iar razvratitii au fost exclusi din partid, in urma presiunii facute de Victor Ponta. Un alt subiect de preocupare pentru social-democrati a fost ramanerea la guvernare, mai ales in contextul deciziei conducerii UDMR de a parasi barca puterii. Premierul a jucat cu demisia pe masa si le-a spus colegilor ca nu va candida daca se face congres in decembrie.

Marian Vanghelie da in judecata conducerea PSD

Marian Vanghelie da in judecata conducerea Partidului Social Democrat. Decizia de a exclude pe cineva din partid nu poate fi luata de o singura persoana, asa cum a facut Ponta, spune primarul sectorului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )