Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marian Vanghelie da in judecata conducerea PSD

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie da in judecata conducerea PSD

Marian Vanghelie da in judecata conducerea Partidului Social Democrat. Decizia de a exclude pe cineva din partid nu poate fi luata de o singura persoana, asa cum a facut Ponta, spune primarul sectorului. continuă pe Antena3

Ion Geogescu, presedintele PSD Mioveni: Prin excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova s-a dat un vot de incredere pentru actuala conducere apartidului

In contextul in care presedintelui executiv al PSD Arges, Tudor Pendiuc, se afla in arest la domiciliu, ca urmare a dosarului deschis de procurorii DNA cu privire la prejudiciul adus municipalitatii pitestene prin asocierea paguboasa Publitrans- CNCD- Girexim, organizatia judeteana a Partidului Social Democrat l-a desemnat pe Ion Georgescu,primarul orasului Mioveni sa ia parte la sedinta care a culminat cu cele trei excluderi.

Social democratii bacauani sustin decizia Comitetului Executiv National al PSD in privinta excluderii lui Mircea Geoana, a lui Marian Vanghelie si Dan Sova

Organizatia Judeteana PSD Bacau sprijina deciziile premierului Victor Ponta si ale Comitetului Executiv National, care vizeaza excluderea din partid a unor lideri, care si-au manifestat deschis nemultumirea fata rezultatul alegerilor prezidentiale. Opiniile lui Marian Vanghelie sunt acum ale unui domn care nu reprezinta in niciun fel Partidul Social Democrat, afirma deputatul bacauan Cosmin Necula.

CExN al PSD a votat excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova

Comitetul Executiv National al PSD CExN) a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, conform unor surse social-democrate.

Marian Vanghelie, la Adevarul Live, de la ora 14.00. Se pregateste sa rupa PSD?

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, va povesti, in emisiunea Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, culisele excluderii sale din partid. Va rupe Vanghelie PSD? Va face un nou partid de stanga? Cat de departe va ajunge razboiul cu tandemul Ponta-Dragnea? Iata cateva intrebari la care fostul vicepresedinte al PSD va raspunde.

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost EXCLUSI din PSD

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost exclusi din PSD, conform primelor informatii date pe surse din sedinta PSD. Declaratiile lui Mircea Geoana au fost in contradictoriu cu informatia noastra.

Marian Vanghelie, despre excluderea din PSD: A fost o executie. Nu e partidul mutilor, suntem nebuni?

Marian Vanghelie, exclus joi seara din PSD, considera ca aceasta masura, luata si pentru Dan Sova si Mircea Geoana, a fost o executie, o chestie foarte complicata si penibila. in urmatoarea.

Radu Banciu: Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD ar produce un cataclism

Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD ar produce un cataclism, sustine Radu Banciu, care afirma ca desi pesedistul este putred de bogat, nu-si poate numara averea bpentru ca nu stie sa numere atat de.

Marian Vanghelie saluta demisia lui Sebastian Ghita din PSD: Daca pleaca Dragnea si Ponta, intram in normalitate

Marian Vanghelie saluta demisia lui Sebastian Ghita din partid, la o zi dupa CExN, in care s-a decis excluderea lui Dan Sova, Mircea Geoana si a primarului Sectorului 5 din Bucuresti. Am vazut ca.

Marian Vanghelie: Sa se verifice stenogramele convorbirilor din ultimele sase luni dintre Ponta, Dragnea, Corlatean, Bogdan Teodorescu despre votul in diaspora

Marian Vanghelie a cerut vineri autoritatilor sa verifice stenogramele convorbirilor din ultimele sase luni dintre Victor Ponta, Liviu Dragnea, Titus Corlatean si strategul de campanie al PSD, Bogdan Teodorescu, despre votul in diaspora. O sa vedeti ce discutau ei despre cum sa nu se faca sectii de vot in strainatate, a spus Vanghelie la B1 TV.

Marian Vanghelie: Ambasadorii au facut cereri, Ponta si Dragnea au spus ca nu se poate pentru ca pierdem alegerile

Marian Vanghelie este foc si para pe liderii PSD, care l-au exclus din partid in Comitetul de joi. intr-o interventie telefonica pentru B1 Tv, primarul Sectorului 5 a afirmat ca o sa depuna plangere in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )