Libnet.ro
UNICEF

00:08

Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv. DNA: Primarul, inchis pentru ca a vrut sa intervina la Iohannis

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv. DNA: Primarul, inchis pentru ca a vrut sa intervina la Iohannis

Update 14. 16 - Marian Vanghelie a fost arest si pentru ca a incercat sa intervina la presedintele Klaus Iohannis, reiese din precizarile facute astazi de DNA, referitoare la dosarul primarului de la sectorul 5. continuă pe Antena3

Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv. Primarul de la sectorul 5 a fost dus in arestul Politiei

Update 08. 37 - Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost dus in arestul Politiei Capitalei. Vanghelie este arestat preventiv pentru 30 de zile. Edilul este acuzat de fapte de coruptie, printre care luare de.

Primarul Marian Vanghelie, arestat preventiv in dosarul de coruptie

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.

Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul de coruptie. Decizia iCCJ nu este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de de luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. Sambata, in jurul.

Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru luare de mita

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei.

UPDATE. Vanghelie, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile. Ce mesaj a transmis pentru Ponta si Oprea

Primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv pe 30 de zile pentru luare de mita, spalare de bani si abuz in serviciu de catre instanta inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia nu este definitiva.

Marian Vanghelie, dus la DNA pentru audieri. Nepotul lui Vanghelie a fost retinut

15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro. Nepotul sau si alte trei.

Marian Vanghelie, retinut de DNA

ACTUALIZARE 07:31 Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost scos aseara din sediul Directiei Nationala Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei dupa ce a fost retinut de procurori in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice, potrivit surselor din presa.

Marian Vanghelie, denuntat la DNA de ANI: Edilul nu poate justifica un milion de dolari din declaratia de avere

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost denuntat la DNA de Agentia Nationale da Integritate, informeaza B1 TV. Potrivit inspectorilor de integritate, edilul nu poate justifica un milion de dolari din declara.

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, audiata la DNA

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este audiata joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in contextul in care la resedinta edului Sectorului 5, precum si la sediul Primariei au loc perchezitii ale.

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, audiata la DNA (VIDEO)

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este audiata joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in contextul in care la resedinta edului Sectorului 5, precum si la sediul Primariei au loc perchezitii ale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )