Libnet.ro
UNICEF

00:08

Primarul Marian Vanghelie, arestat preventiv in dosarul de coruptie

Adevărul Adevărul,
Primarul Marian Vanghelie, arestat preventiv in dosarul de coruptie

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. continuă pe Adevărul

Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv. Primarul de la sectorul 5 a fost dus in arestul Politiei

Update 08. 37 - Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost dus in arestul Politiei Capitalei. Vanghelie este arestat preventiv pentru 30 de zile. Edilul este acuzat de fapte de coruptie, printre care luare de.

Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul de coruptie. Decizia iCCJ nu este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de de luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. Sambata, in jurul.

Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv. DNA: Primarul, inchis pentru ca a vrut sa intervina la Iohannis

Update 14. 16 - Marian Vanghelie a fost arest si pentru ca a incercat sa intervina la presedintele Klaus Iohannis, reiese din precizarile facute astazi de DNA, referitoare la dosarul primarului de la sectorul 5.

Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru luare de mita

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei.

UPDATE. Vanghelie, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile. Ce mesaj a transmis pentru Ponta si Oprea

Primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv pe 30 de zile pentru luare de mita, spalare de bani si abuz in serviciu de catre instanta inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia nu este definitiva.

Primarul Marian Vanghelie a fost arestat preventiv

ACTUALIZARE 10:03 Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. * Vanghelie s-ar fi laudat ca poate face presiuni asupra lui Iohannis prin Rares Bogdan * Bogdan: Este un abuz infiorator al procurorului de caz * Referat DNA: Sediul de campanie al lui Geoana, renovat cu bani din mita primita de Vanghelie * Procurori: O parte din presupusa mita ar fi ajuns la OTV si B1 TV, prin contracte de publicitate.

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. Este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro

15- Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. 15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat sp.

Marian Vanghelie, dus la DNA pentru audieri. Nepotul lui Vanghelie a fost retinut

15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro. Nepotul sau si alte trei.

Marian Vanghelie, dus in Arestul Capitalei. Nu a facut declaratii in fata anchetatorilor

Primarul Marian Vanghelie a fost dus in Arestul Politiei Capitalei, fiind retinut pentru 24 de ore, avocatul sau Cristian Ene precizand ca i-au fost aduse la cunostinta acuzatiile, iar edilul si-a rezervat dreptul de a nu face deocamdata declaratii.

Marian Vanghelie percepea 20% comision pe contracte atribuite ilegal

Primarul Marian Vanghelie ar fi perceput comisioane de circa 20%, sub forme variate, pentru atribuirea sau plata anumitor lucrari contractate de Primaria Sectorului 5, potrivit unor surse judiciare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )