Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Vanghelie, la DNA: Edilul a fost adus cu duba (VIDEO)

B1 B1,
Marian Vanghelie, la DNA: Edilul a fost adus cu duba (VIDEO)

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost adus miercuri, cu duba, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Atat in cursul zilei de marti, cat si in cursul zilei de miercuri, au avut. continuă pe B1

Marian Vanghelie, la DNA: Edilul a fost adus cu duba

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost adus miercuri, cu duba, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Atat in cursul zilei de marti, cat si in cursul zilei de miercuri, au avut.

Marian Vanghelie a fost adus miercuri la DNA, pentru a fi audiat in dosarul de coruptie

Edilul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost adus cu duba miercuri, in jurul pranzului, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul de coruptie. Asta, inainte ca Instanta Suprema sa decida, joi, daca primarul va ramane sau nu dupa gratii.

Marian Vanghelie, adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Primarul Marian Vanghelie a fost adus din arest la DNA, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5, anunta Mediafax. Marian Vanghelie a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 14. 00, fiind adus de politisti din arestul Politiei Capitalei, unde este incarcerat din 14 martie. La DNA a fost, miercuri dimineata, si avocatul primarului Sectorului 5, ulterior acesta mergand la arest pentru a discuta cu Vanghelie.

Marian Vanghelie, adus la DNA, in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Primarul Marian Vanghelie a fost adus din arest la DNA, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale.

Radu Banciu: Inculpatul Marian Vanghelie este student (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de duminica seara, faptul ca Marian Vanghelie vrea sa ceara procurorilor schimbarea masurii arestului preventiv. Oricat ar fi de fericit in puscarie, edilul sectorului 5.

Noi audieri au loc in dosarul primarului sectorului 5, Marian Vanghelie

Noi audieri au loc marti, in dosarul in care este cercetat edilul sectorului 5, Marian Vanghelie. La audieri va participa si Cezar Bivolaru, unul dintre avocatii lui Vanghelie. inalta Curte de Casatie si Justitie .

Marian Vanghelie, audiat la DNA

Marian Vanghelie este audiat la Directia Nationala Anticoruptie DNA), miercuri in jurul orei pranzului, in dosarul in care este arestat preventiv pentru luare de mita, abuz in serviciu, spalare de bani, infractiuni savarsite intre 2007-2015.

Romeo Stavarache, cu cioara vopsita la DNA: edilul liberal al Bacaului si-a turnat degeaba prietenii si colegii din partid

Romeo Stavarache a facut mai multe denunturi in fata procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care s-au dovedit a fi mincinoase. Edilul a turnat povesti de coruptie despre omul de afaceri Costica Rusu, despre deputatul liberal bacauan Lucian Ciubotaru, despre Nicolae Onica, fost prieten si coleg in Primaria Bacau si colateral, despre ministrul Lazlo Borbely.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )