Libnet.ro
UNICEF

00:08

Marian Vanghelie, adus la DNA, in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marian Vanghelie, adus la DNA, in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Primarul Marian Vanghelie a fost adus din arest la DNA, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale. continuă pe Wall-Street Ro

Marian Vanghelie, adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Primarul Marian Vanghelie a fost adus din arest la DNA, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5, anunta Mediafax. Marian Vanghelie a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 14. 00, fiind adus de politisti din arestul Politiei Capitalei, unde este incarcerat din 14 martie. La DNA a fost, miercuri dimineata, si avocatul primarului Sectorului 5, ulterior acesta mergand la arest pentru a discuta cu Vanghelie.

Darius Valcov, audiat la DNA, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost audiat la DNA, luni, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri, care i-ar fi.

Traian Basescu, citat marti la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea, anunta Agerpres.

Marian Vanghelie, la DNA: Edilul a fost adus cu duba

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost adus miercuri, cu duba, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Atat in cursul zilei de marti, cat si in cursul zilei de miercuri, au avut.

Marian Vanghelie, la DNA: Edilul a fost adus cu duba (VIDEO)

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost adus miercuri, cu duba, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Atat in cursul zilei de marti, cat si in cursul zilei de miercuri, au avut.

Marian Vanghelie, audiat la DNA

Marian Vanghelie este audiat la Directia Nationala Anticoruptie DNA), miercuri in jurul orei pranzului, in dosarul in care este arestat preventiv pentru luare de mita, abuz in serviciu, spalare de bani, infractiuni savarsite intre 2007-2015.

iCCJ: Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, cercetata in libertate in dosarul in care este acuzata de instigare la infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis miercuri ca Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, sa fie cercetata in libertate sub control judiciar, in dosarul in care este acuzata de pentru.

Presedinta Tribunalului Olt, arestata in dosarul in care este acuzata ca a primit mita 200.000 euro

Presedinta Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, a fost arestata, marti, in dosarul in care este urmarita penal pentru ca a primit, prin intermediul unui avocat, 200. 000 de euro pentru a dispune cercetarea in .

Vlad Cosma a demisionat din functiile din PSD. Deputatul, cercetat in dosarul in care este arestat cumnatul premierului

Deputatul Vlad Cosma, cercetat pentru trafic de influenta in dosarul in care este arestat si Iulian Hertanu, si-a dat demisia din functiile de conducere pe care le avea in PSD, atat la nivel judetean, cat si.

Marian Vanghelie a fost adus miercuri la DNA, pentru a fi audiat in dosarul de coruptie

Edilul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost adus cu duba miercuri, in jurul pranzului, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat in dosarul de coruptie. Asta, inainte ca Instanta Suprema sa decida, joi, daca primarul va ramane sau nu dupa gratii.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )