Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marian Vanghelie, plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile: Decizia instantei este definitiva

B1 B1,
Marian Vanghelie, plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile: Decizia instantei este definitiva

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis joi noapte eliberarea din arestul preventiv a primarului suspendat al Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si plasarea acestuia in arest la. continuă pe B1

Fostul deputat Mihai Banu, in arest preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat ca a primit mita 270 000 de euro

Fostul deputat liberal Mihai Banu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ca urmare a deciziei date de o instanta de judecata de la Curtea de Apel Bacau, informeaza Agerpres. El a fost retinut ieri pentru 24.

Marian Vanghelie, trimis in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani

Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului 5, a fost trimis in judecata de DNA, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. Vanghelie se afla in arest preventiv din 14 martie.

Marian Vanghelie, trimis in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost trimis ieri in judecata, de catre DNA, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, unele fapte fiind savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte.

Decizie DEFINITIVA: Marian Vanghelie, judecat in arest la DOMICILIU

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, va fi eliberat din arestul preventiv si judecat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, au decis definitiv magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Fostul deputat Mihai Banu, arestat pentru 30 de zile

Fostul deputat Mihai Banu, acuzat de DNA ca, in urma cu trei ani, a luat spaga 270. 000 de euro de la patronul unei firme de constructii, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii spun ca Banu .

Procurorul Emilian Eva, arestat pentru 30 de zile

Procurorul Emilian Eva a fost arestat pentru 30 de zile in dosarul in care este acuzat ca a vandut peste 200 de tablouri, .

Procurorul Emilian Eva, care a instrumentat dosarul lui Voiculescu, ARESTAT pentru 30 de zile

Procurorul Emilian Eva a fost arestat pentru 30 de zile in dosarul in care este acuzat ca a vandut peste 200 de tablouri, .

Marian Vanghelie, eliberat din arestul prevenitv. Primarul suspendat al sectorului 5 va fi judecat in arest la domiciliu

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie IICJ) au decis, joi seara, eliberarea din arestul preventiv a primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, si judecarea acestuia in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, potrivit agentiei Mediafax.

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de DNA

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost trimis in judecata marti de procurorii DNA, in stare de arest preventiv, pentru savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in.

Marian Vanghelie a fost ELIBERAT. Se poate iesi si sa fara sa dai denunt. Am tinut mult sa ies cu demnitate din aceasta cladire

18- Primarul suspendat de la sectorul 5, Marian Vanghelie, a fost eliberat in noaptea de joi spre vineri si declarat, la iesirea din arest, ca se poate sa fii eliberat si fara denunt. in.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )