Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mariana Campeanu, despre fiul sau, deferit justitiei de DNA: Sunt convinsa de nevinovatia lui.

România Liberă România Liberă,
Mariana Campeanu, despre fiul sau, deferit justitiei de DNA: Sunt convinsa de nevinovatia lui.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, se declara intru totul convinsa de nevinovatia fiului sau - deferit justitiei de DNA, intr-un dosar legat de supraevaluarea unui teren cumparat de RAR -, nevinovatie care, mai spune demnitarul, va fi dovedita in instanta, informeaza Rtv. net. Am luat nota de comunicatul Directiei Nationale Anticoruptie privind trimiterea in judecata a conducerii Registrului Auto Roman, decizie pe care nu o comentez. Sunt intru totul convinsa de nevinovatia fiului meu, . continuă pe România Liberă

Ce a declarat Mariana Campeanu despre trimiterea fiului ei in judecata de catre DNA

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca este intru totul convinsa de nevinovatia fiului sau. Fiul ministrului a fost deferit justitiei de DNA, intr-un dosar legat de supraevaluarea unui teren.

Fiul ministrului Mariana Campeanu, trimis in judecata de procurorii DNA pentru un prejudiciu de 1 milion de euro

Fiul ministrului muncii Mariana Campeanu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in procesul poligonului fantoma de 1 milion de euro. Acesta va fi judecat pentru cumpararea unui teren supraevaluat, in.

Fiul ministrului Mariana Campeanu a fost trimis in judecata de DNA. Este acuzat de un tun de 1 milion de euro

Fiul ministrului Mariana Campeanu a fost trimis in judecata fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu. Flavius Campeanu i-a fost complice fostului director al Registrul Auto Roman in tranzactii ilegale cu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )