Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marile banci grecesti ar avea nevoie de 20 de miliarde de euro, motiv pentru noi tensiuni cu FMI, CE si BCE

Adevărul Adevărul,
Marile banci grecesti ar avea nevoie de 20 de miliarde de euro, motiv pentru noi tensiuni cu FMI, CE si BCE

Sistemul financiar elen are nevoie de capital suplimentar de aproape 20 de miliarde de euro, potrivit unor estimari ale Fondului Monetar International FMI) obtinute de Financial Times, in timp ce Banca Greciei considera ca sunt necesare fonduri de mai putin de 6 miliarde de euro. continuă pe Adevărul

Bancile elene majore ar putea avea un deficit de capital de cinci miliarde euro

Primele patru mari banci grecesti - National Bank of Greece, Alpha Bank, Piraeus Bank si Eurobank - ar avea nevoie de capital suplimentar in valoare totala de cinci miliarde euro, potrivit unor surse citate de agentia Reuters, care arata ca acest necesar va rezulta din noile teste de stres derulate de banca centrala de la Atena.

Grecia: de cat capital ar putea avea nevoie bancile elene

Sistemul financiar elen are nevoie de capital suplimentar de aproape 20 de miliarde de euro, potrivit unor estimari ale Fondului Monetar International FMI) obtinute de Financial Times, in timp ce Banca Greciei considera ca sunt necesare fonduri de mai.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 2,845 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 2,845 miliarde euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012, conform anuntului BCE.

Victor Ponta, la Chisinau: Romania va transfera in conturile Republicii Moldova 20 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, la Chisinau, ca Romania a pregatit 20. 000 euro, bani pe care ii va transfera in conturile Republicii Moldova pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare. Moldov.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )