Libnet.ro
UNICEF

09:30

Marsul Demnitatii: Un an de la inlaturarea regimului lui Ianukovici, in Ucraina. ATENTAT cu trei morti, la Harkov

România Liberă România Liberă,
Marsul Demnitatii: Un an de la inlaturarea regimului lui Ianukovici, in Ucraina. ATENTAT cu trei morti, la Harkov

Numerosi lideri straini, inclusiv presedintele Consiliului European Donald Tusk, presedintele moldovean Nicolae Timofti, si mii de oameni de rand s-au adunat duminica in Piata Independentei din Kiev, pentru a marca un an de la inlaturarea fostului regim prorus condus de Viktor Ianukovici, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Marsul Demnitatii: Un an de la inlaturarea regimului lui Ianukovici, in Ucraina

Numerosi lideri straini, inclusiv presedintele Consiliului European Donald Tusk, presedintele moldovean Nicolae Timofti, si mii de oameni de rand s-au adunat duminica in Piata Independentei din Kiev, pentru a marca un an de la inlaturarea fostului regim prorus condus de Viktor Ianukovici, transmite Mediafax.

RUSIA. Peste 35.000 de oameni au iesit pe strazile Moscovei la un de la inlaturarea lui Viktor Ianukovici

Aproximativ 20. 000 de persoane s-au adunat sambata, in centrul Moscovei, pentru un mars de protest organizat la un an de la inlaturarea presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici. UPDATE:Zeci de mii de oameni protesteaza la Moscova la un an de la inlaturarea lui Viktor Ianukovici Unul dintre organizatorii mitingului de protest, Dmitri Sablin, membru al Consiliului Federatiei Ruse Camera superioara a Parlamentului rus), a declarat ca 100 de asociatii au anuntat participarea. Peste 100 de oameni au fost ucisi, iar alte sute au fost raniti in cursul protestelor violente care au avut loc la Kiev in perioada 18-21 februarie 2014, care au culminat cu inlaturarea presedinetlui prorus Viktor Ianukovici. Situatia din Ucraina ne-a invatat mult lucruri; nu vom permite proteste de tip Piata Independentei in Rusia, au comunicat organizatorii. Mitinguri similare au avut loc in Sankt-Petersburg, Ekaterinburg, Vladivostok, precum si in Simferopol capitala fostei regiuni ucrainene Crimeea, anexata de Rusia dupa revolutia din Ucraina).

Petro Porosenko l-a invitat pe Nicolae Timofti sa participe la Marsul Demnitatii

La Marsul Demnitatii de la Kiev, organizat cu ocazia unui an de la evenimentele de pe Maidan, va participa si presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Ucraina: Atentat la Harkov in timpul Marsului Demnitatii. Cel putin 3 morti si 10 raniti. Mii de oameni, inclusiv lideri straini, marcheaza 1 an de la inlaturarea lui Ianukovici la Kiev

Cel putin trei persoane au fost ucise si 10 ranite, duminica, la Harkov, in estul Ucrainei, intr-o explozie care a avut loc in timpul Marsului Demnitatii, transmite BBC. Marsul pasnic de comemorare a.

Moscova: Protest la un an de la inlaturarea lui Viktor Ianukovici

Aproximativ 20. 000 de persoane s-au adunat sambata, in centrul Moscovei, pentru un mars de protest organizat la un an de la inlaturarea presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, relateaza agentia TASS, citata de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.219 seconds )