Libnet.ro
UNICEF

14:30

Marsul Secuilor a inceput cu stangul. Trenul care urma sa transporte 1.000 de harghiteni s-a DEFECTAT. Maghiarii vorbesc despre SABOTAJ

Antena3 Antena3,
Marsul Secuilor a inceput cu stangul. Trenul care urma sa transporte 1.000 de harghiteni s-a DEFECTAT. Maghiarii vorbesc despre SABOTAJ

Trenul care urma sa transporte, duminica,1. 000 de harghiteni la Marsul Secuilor, din judetul Covasna, s-a defectat si, desi firma de transport feroviar de la care a fost inchiriata garnitura a promis ca va. continuă pe Antena3

Marsul Secuilor a inceput cu stangul. Trenul care urma sa transporte 1.000 de harghiteni s-a DEFECTAT

Trenul care urma sa transporte, duminica,1. 000 de harghiteni la Marsul Secuilor, din judetul Covasna, s-a defectat si, desi firma de transport feroviar de la care a fost inchiriata garnitura a promis ca va.

S-a defectat trenul care urma sa transporte 1.000 de persoane la Marsul secuilor

Garnitura de tren care urma sa transporte, astazi, circa 1. 000 de persoane la Marsul Secuilor, din judetul Covasna, s-a defectat, conform surselor de presa.

Marsul secuilor. Un deputat PSD cere interzicerea PRIN LEGE a mitingului.

Manifestarile anti-statale si anti-romanesti, ca marsul secuilor, din Covasna, ar trebui sa fie interzise prin lege, spune deputatul PSD Bogdan Diaconu. Social-democratul cere parlamentarilor sa sprijine adoptarea unui proiect de lege care prevede interzicerea manifestarilor si a organizatiilor de tip extremist. Marsul secuilor de astazi face parte din categoria manifestarilor anti-statale si anti-romanesti tot mai dese din ultima perioada, iar acest tip de activitati trebuie interzis .

Marsul secuilor s-a incheiat. Peste 100.000 de maghiari au format un lant viu

Marele mars al secuilor s-a incheiat dupa ce cei peste 100. 000 de maghiari au format un lant viu pe o distanta de 54 de kilometri, intre localitatile Chichis, aflata la granita cu judetul Brasov, si Bre.

Marsul secuilor incinge spiritele intre PSD si UDMR. Diaconu (PSD): Hunor este extremist, la fel ca Laszlo Tokes

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, prezent duminica la marsul secuiesc din Covasna, a raspuns unor afirmatii facute de catre deputatul PSD Bogdan Diaconu si a afirmat ca PSD face mereu valuri antimaghiare. La randul sau, Diaconu sustine ca liderul UDMR face parte din categoria extremistilor maghiari precum europarlamentarul Laszlo Tokes sau liderul Jobbik Vona Gabor.

Budapesta: Miting de solidaritate cu marsul secuilor.

Mai multi maghiari au participat, duminica, la un miting solidar cu marsul secuimii din Covasna, conform B1. Citeste si: MARS pentru AUTONOMIE, in Covasna. Consiliul Secuiesc a numarat 120. 000 de participanti, autoritatile, 15. 000 Toti maghiarii din lume sunt alaturi de secui, a declarat Arpad Gyorgy-Mozes, liderul Societatii Ungare pentru Tinutul Secuiesc. Participantii mitingului au pornit in mars din Piata Eroilor spre sediul ambasadei romane, purtand cu ei steagul Ungariei si cel .

Marsul secuilor spre Fasia Gaza

Agitatia autonomista lasa impresia ca secuii isi doresc din tot sufletul sa se inchida in centrul Romaniei intr-un fel de Fasia Gaza care sa supravietuiasca economic si politic pe baza de pod aerian cu Budapesta. Un pod al politicii interne maghiare care sare peste Romania ca sa se conecteze direct cu Budapesta exista deja sub forma ideologica si financiara. Mai lipseste zidul etnic care sa-i izoleze definitiv pe maghiarii din centrul tarii!.

Misterul sedintei-fantoma de la Tarom care urma sa decida soarta lui Dan Pascariu la sefia Consiliului de Administratie

Adunarea generala a actionarilor AGA) Tarom ce trebuia sa se tina marti seara si in care ar fi urmat sa fie demis Dan Pascariu din functia de membru si presedinte al Consiliului de Administratie nu a mai avut loc pentru ca unul dintre actionarii minoritari - SIF Muntenia cu 0,09% din actiuni - nu s-a prezentat, informatie confirmata miercuri si de catre Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu. Intrebata daca are informatii ca SIF Muntenia ar fi boicotat AGA pentru a se evita demiterea lui Dan Pascariu din CA, Ramona Manescu a declarat ca spera ca nu s-a intamplat asa. Dar vedem. , a incheiat Manescu. Cu toate acestea, potrivit unor documente obtinute de HotNews. ro, in urma cu mai putin de o luna o alta AGA s-a tinut, s-au luat decizii si a fost declarata valida chiar daca acelasi actionar - SIF Muntenia - a lipsit de la sedinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )