Libnet.ro
UNICEF

23:45

Martin Slabbert (NEPI), dupa inaugurarea Mega Mall: Ne asteptam sa finalizam complet proiectul intr-o luna

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Martin Slabbert (NEPI), dupa inaugurarea Mega Mall: Ne asteptam sa finalizam complet proiectul intr-o luna

Inaugurat desi nu a fost finalizat, Mega Mall, cel mai nou centru comercial deschis in Romania, a fost livrat deja cu o intarziere de cateva saptamani fata de data stabilita, insa chiar si asa el nu a reusit sa fie finalizat la timp, intregul proces. continuă pe Wall-Street Ro

Centrul comercial Mega Mall, investitie de 165 de milioane de euro, a fost inaugurat

Centrul comercial Mega Mall, detinut de fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI), si-a deschis astazi portile pentru bucuresteni, dupa o investitie de 165 de milioane de euro.

Reportaj la Mega Mall: degringolada si spatii inca nefinalizate, dar magnet pentru vizitatori. Cum arata, totusi, cel mai nou centru comercial din Bucuresti

Dezvoltatorul imobiliar NEPI a inaugurat in cele din urma proiectul Mega Mall din Capitala, un centru comercial anuntat inca din urma cu mai multi ani, insa caruia data initiala de deschidere i-a fost amanata cu cateva saptamani. Au fost suficiente, insa?.

FOTOGALERIE Mega Mall, noul mall din cartierul bucurestean Pantelimon, a fost inaugurat joi. Vezi cum arata si ce magazine gazduieste

Mega Mall, noul mall din cartierul bucurestean Pantelimon, a fost inaugurat joi. Mii de bucuresteni s-au inghesuit pe parcursul zilei pentru a vedea centrul comercial. Mall-ul a fost deschis desi lucrarile inca nu au fost finalizate, iar in fata cladirii inca se lucreaza la amenajarea aleilor de acces si a spatiului verde. Nici parcarea subterana nu a fost terminata, iar soferii au fost invaluiti intr-un nor de praf din aceasta cauza. Dezvoltatorii au anuntat ca lucrarile se vor finaliza in circa o luna. Dincolo de aceste neajunsuri, mall-ul, este alaturi de Promenada, cel mai modern mall din Bcuresti din punct de vedere al finisajelor interioare si arhitecturii, dezvoltatorii investind aici circa 165 milioane de euro.

DS Damat si TWEEN, de azi, si in Mega Mall Bucuresti! Noile trenduri masculine, in cel mai mare centru comercial din Romania!

Brand-urile DS Damat si Damat TWEEN continua extinderea pe piata romaneasca, inaugurand astazi doua noi magazine, la etajul 1 din Mega Mall Bucuresti, cel mai mare centru comercial din Romania.

Marks and Spencer deschide un nou magazin in Romania, in Mega Mall

Marks and Spencer M and S), unul din retailerii de top din Marea Britanie, va deschide, joi, un nou magazin Concept Store in centrul comercial Mega Mall, fiind al doilea magazin inaugurat intr-o saptamana, arata un comunicat transmis redactiei.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )