Libnet.ro
UNICEF

23:00

Martisorul Monicai Macovei: un nou partid politic

Adevărul Adevărul,
Martisorul Monicai Macovei: un nou partid politic

Europarlamentarul Monica Macovei lanseaza astazi, de 1 martie, partidul politic anuntat imediat dupa alegerile prezidentiale. continuă pe Adevărul

UPDATE Monica Macovei isi lanseaza partidul: Astazi se naste partidul M la puterea 10, un partid de nota 10, pentru o viata de nota 10

Europarlamentarul Monica Macovei lanseaza astazi, de 1 martie, partidul politic anuntat imediat dupa alegerile prezidentiale. La eveniment sunt prezenti in jur de 400 de oameni.

Monica Macovei isi lanseaza duminica, 1 martie, noul partid politic

Europarlamentarul Monica Macovei isi va lansa duminica, 1 martie, noul partid politic, pe care il infiinteaza impreuna cu sustinatorii din campania pentru alegerile prezidentiale. Evenimentul de lansare va avea loc la sala Grigore Preoteasa a Casei de Cultura a Studentilor, Calea Plevnei nr. 61, intre orele 13. In cadrul evenimentului de lansare vor vorbi despre clasa politica actuala si despre necesitatea aparitiei unui al treilea pol politic Monica Macovei, Adrian Papahagi si Lucian Mandruta, se arata intr-un comunicat.

Monica Macovei isi lanseaza duminica noul partid politic

Europarlamentarul Monica Macovei isi va lansa duminica, 1 martie, noul partid politic, pe care il infiinteaza impreuna cu sustinatorii din campania pentru alegerile prezidentiale.

CCR: Articolul de lege care stabileste numarul minim de persoane prevazut de lege pentru fondarea unui partid politic este neconstitutional

Articolul de lege care stabileste numarul minim de membri fondatori care trebuie sa fie prezenti pe lista cu semnaturile de sustinere pentru inregistrarea unui partid politic este neconsitutional, au hotarat.

CCR: Numarul minim de persoane prevazut de lege pentru fondarea unui partid politic, neconstitutional

Judecatorii Curtii Constitutionale au stabilit, joi, ca articolul de lege care stabileste numarul minim de membri fondatori care trebuie sa fie prezenti pe lista cu semnaturile de sustinere pentru inregistrarea unui partid politic este neconstitutional.

FOTO. Monica Macovei isi lanseaza partidul de Martisor

Monica Macovei, fostul candidat la presedintia Romaniei, a anuntat lansarea, pe 1 martie, a unui nou partid politic pe care il infiinteaza impreuna cu sustinatorii sai din campania pentru alegerile prezidentiale.

REPORTAJ Cu ce oameni si-a lansat Monica Macovei noul partid

Monica Macovei si-a lansat noul proiect politic, intitulat M10, intr-o atmosfera rar intalnita in politica romaneasca: oamenii au venit de buna voie, nu adusi cu autocarele, au aplaudat doar atunci cand au simtit nevoia, nu la comanda, iar fondatorii partidului au vorbit putin si argumentat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )