Libnet.ro
UNICEF

15:00

Martor in cazul Microsoft: Dorin Cocos a primit aproximativ 8-9 milioane euro, iar Gheorghe Stefan circa 3 milioane

Antena3 Antena3,
 Martor in cazul Microsoft: Dorin Cocos a primit aproximativ 8-9 milioane euro, iar Gheorghe Stefan circa 3 milioane

Un martor audiat de DNA in dosarul licentelor Microsoft le-a declarat anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit opt-noua milioane de euro, resp. continuă pe Antena3

Martor in cazul Microsoft: Dorin Cocos ar fi primit 8-9 milioane de euro, iar Gheorghe Stefan, 3 milioane de euro

Un martor audiat de DNA in dosarul licentelor Microsoft le-a declarat anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit opt-noua milioane de euro,.

Cazul Microsoft: ce spune Ponta despre cererea DNA pentru cei 9 fosti ministri

Justitia sa isi faca datoria, a reactionat premierul Ponta la solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale pentru noua fosti ministri in cazul Microsoft, adaugand ca nu poate comenta mai mult avand in vedere ca printre persoanele vizate nu este.

Elena Udrea, despre Dorin Cocos si dosarul licentelor Microsoft: Pentru activitatea lui raspunde personal

Elena Udrea a declarat marti seara ca fostul sau sot, despre care un martor a afirmat ca ar fi primit mita 8-9 milioane de euro in dosarul Microsoft, este un om care era implicat in afaceri cu mult inainte de casatoria lor si care raspunde personal pentru activitatea sa.

Un martor al DNA in cazul Microsoft afirma ca Nastase, Ponta si alte nume grele din politica, sunt implicati in trafic de influenta

Un martor audiat de procurorii DNA in dosarul licentelor Microsoft a descris in declaratia data anchetatorilor presupusa filiera care ar fi comis trafic de influenta si luare de mita in acest caz si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )