Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marturia unui pasager din cursa Corfu-Bucuresti care a creat o bresa uriasa de securitate la Otopeni. Varianta autotitatilor: Nu e un incident grav (VIDEO)

B1 B1,
Marturia unui pasager din cursa Corfu-Bucuresti care a creat o bresa uriasa de securitate la Otopeni. Varianta autotitatilor: Nu e un incident grav (VIDEO)

Politia de Frontiera face verificari pentru neglijenta in serviciu, dupa ce zeci de pasageri ai unei curse charter care venea din Grecia nu au mai fost controlati atunci cand au ajuns pe Aeroportul. continuă pe B1

Zeci de pasageri ai unei curse charter Corfu-Bucuresti au intrat in tara fara control

Politistii cerceteaza posibile fapte de neglijenta in serviciu la nivelul unor firme care opereaza la Aeroportul Otopeni, dupa ce zeci de pasageri ai unei curse charter Corfu-Bucuresti, ce au avut escala la Cluj, au intrat in tara fara ca actele lor sa fie controlate, au declarat oficiali din IGPF.

Dosar penal la Aeroportul Otopeni: Zeci de pasageri ai unei curse charter Corfu-Bucuresti au intrat in tara fara control

Oficialii din cadrul IGPF declara ca au fost audiati angajati ai companiei aeriene, dar si ai firmei care opereaza respectivele autobuze.

Politic Show: Dacian Ciolos merge la deschiderea Euro 2016 si va urmari meciul Romania-Franta alaturi de Francois Holland; Topul averilor primarilor din Bucuresti. Care este cel mai sarac dintre ei; Traian Basescu, despre obtinerea cetateniei moldovenest

Zgonea: Nu sunt incompatibil, ca sa se ia act de revocarea mea. Sper ca exista minti luminate care sa inteleaga asta. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a comentat. Robert Turcescu, Stefanel Dan si Stefan Enache - vicepresedinti ai PMP. Robert Turcescu, Stefanel Dan si Stefan Enache au fost desemnati.

Incendiu puternic la mansarda unui bloc din Bacau

Un incendiu puternic a avut loc, miercuri seara, la mansarda unui bloc cu noua etaje din centrul orasului Bacau. Pentru stingerea focului, au intervenit zeci de pompieri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )