Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de pasageri ai unei curse charter Corfu-Bucuresti au intrat in tara fara control

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zeci de pasageri ai unei curse charter Corfu-Bucuresti au intrat in tara fara control

Politistii cerceteaza posibile fapte de neglijenta in serviciu la nivelul unor firme care opereaza la Aeroportul Otopeni, dupa ce zeci de pasageri ai unei curse charter Corfu-Bucuresti, ce au avut escala la Cluj, au intrat in tara fara ca actele lor sa fie controlate, au declarat oficiali din IGPF. continuă pe Ziarul Bursa

Dosar penal la Aeroportul Otopeni: Zeci de pasageri ai unei curse charter Corfu-Bucuresti au intrat in tara fara control

Oficialii din cadrul IGPF declara ca au fost audiati angajati ai companiei aeriene, dar si ai firmei care opereaza respectivele autobuze.

Marturia unui pasager din cursa Corfu-Bucuresti care a creat o bresa uriasa de securitate la Otopeni. Varianta autotitatilor: Nu e un incident grav (VIDEO)

Politia de Frontiera face verificari pentru neglijenta in serviciu, dupa ce zeci de pasageri ai unei curse charter care venea din Grecia nu au mai fost controlati atunci cand au ajuns pe Aeroportul.

Incident de securitate pe aeroportul Otopeni: Zeci de oameni au intrat in tara fara ca actele lor sa fie controlate de politistii de frontiera (VIDEO)

Politia de Frontiera face verificari pentru neglijenta in serviciu, dupa ce zeci de pasageri ai unei curse charter din Grecia nu au mai fost controlati atunci cand au ajuns pe Aeroportul Henri Co.

Ancheta a Politiei de Frontiera dupa un incident de securitate pe Aeroportul Otopeni la sosirea unor pasageri din Grecia

Politia de Frontiera a deschis o ancheta pentru neglijenta in serviciu, dupa ce zeci de pasageri ai unei curse charter din Grecia nu au mai fost controlati cand au ajuns pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, intrucat au fost dusi la sosiri interne.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )