Libnet.ro
UNICEF

23:00

Marturiile celor care au facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug

Antena3 Antena3,
Marturiile celor care au facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug

Reprezentantul firmei care a facut antifonarea in Clubul Colectiv spune ca patronii localului au refuzat sa cumpere material ignifug pentru ca era prea scump, el sustinand ca o astfel de lucrare se face . continuă pe Antena3

Firma care a facut tratamentul fonoabsorbant la clubul Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug pentru ca era mai scump

Reprezentantul firmei care a facut tratamentul fonoabsorbant la clubul Colectiv a declarat, pentru Digi 24, ca patronii au refuzat sa cumpere material ignifug, invocand faptul ca ar fi fost prea scump. In plus, acesta acuza reprezentantii clubului ca, in urma cu o luna si jumatate, au spalat buretele de pe tavan, cel mai probabil cu substante inflamabile.

Marturiile celor care locuiesc langa clubul Colectiv: Cand am iesit afara, era ca la razboi! Curgeau pieile de pe ei!

Hala Pionierul, unde functiona clubul Colectiv, este inconjurata de cateva blocuri construite recent si de un sir de case darapanate, locuite, in mare parte, de cetateni de etnie roma. Au fost primii oameni care au sarit in ajutorul tinerilor scapati din incendiul de la Clubul Colectiv.

Actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv este Alin Anastasescu

Actionarul principal al firmei care detine Clubul Colectiv din Capitala, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost ranite intr-un incendiu izbucnit in timpul unui concert, este Alin Anastasescu, scrie Mediafax.

Banicioiu, celor care vor sa doneze sange: Eforturile sa fie conservate si pentru zilele urmatoare

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, face un apel catre populatie sa nu aglomereze centrele de transfuzii, precizand ca necesarul de plasma si sange pentru victimele incendiului de la Club Colectiv este asigurat in momentul de fata si ca efortul trebuie conservat pentru zilele urmatoare, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )